23-04-2017, 02:51,
|
|
RE: 29. Hafta | Giresunsporumuz – Yeni Malatyaspor
(23-04-2017, 00:25)maicon_28 Wrote: (22-04-2017, 22:54)sokakbaşımeyhane Wrote: (22-04-2017, 22:06)maicon_28 Wrote: (22-04-2017, 20:55)sokakbaşımeyhane Wrote: (22-04-2017, 20:44)maicon_28 Wrote: 28 kasım 2016 : Yeni Malatyaspor --- Berabere
4 aralık 2016 : Sivasspor --- Mağlubiyet
5 mart 2017: Ümraniye --- Mağlubiyet
12 mart 2017: Eskişehirspor --- Berabere
18 mart 2017: Boluspor --- Mağlubiyet
2 nisan 2017: Göztepe --- Mağlubiyet
22 nisan 2017: Yeni Malatyaspor --- Berabere
Bakın Yücel İldiz geldiğinden beri iddialı takımlara karşı oynadığı hiç bir maçtan galip gelemedi.
üst sıralardaki takımlarla oynadığımız 7 maçtan 3 beraberlik - 4 mağlubiyet aldı.
Yani toplayabileceği 21 puandan sadece ala ala 3 puan alabildi. 18 puan kaybetti, dehşet bir olay.
Zaten o aldığı 3 beraberlikte kendi evimizdeki maçlar, deplasmandaki maçlarda direk tokatlandık...
Dediğim gibi berbat bir hoca, bu kadar kötü bir hoca görmedim. Bala bir seri yaptık doğru dürüst oyun oynamadan, onun ekmeğini yiyor..
Maicon kardeşim sen takmissin yücel hocaya malatyaya açık oynarsan 5 lik olursun malatya ne yapti da ezdi pozisyonu yok iki takımında iki takımda 1 puan havasindaydi ya milletin kadro dışı bıraktığı adamlarla buraya gelmek başarı kim ne derse desin bugün sahada futbol yoktu eyvallah tomic dedik oynattı volkan diyoruz sahada yok gol disinda giren çıkan ayni... kapasite bu...adamların yedekleri ayite
açık oynamakla, kapanmakla alakası yok. Adamlar muhteşem alan daralttı, muhteşem bastı ve tatlı sert oynadı. Oyunun hakimi onlardı, yenilirsin-berabere kalırsın o sorun değil, sonuçta burada sivasada yenildik ama ben hadi çok uzağa gitmeyeyim 2.ptt döneminden beri , yani 3 sezondur bu kadar karşılık veremediğimiz bir maç(rakip) hatırlamıyorum.
tamam ben takıma zaten süper demiyorum ama sizin abarttığınız kadar leş değil. Hem daha önce defalarca konuşuldu önemli olan takım olmak, takım uyumu, bütçe ve kadro kalitesi yani tek tek isimler önemli değil. ( ki ben buna %100 oranında katılmıyorum)
geçen sene bir adana gerçeği var. Adana'nın kadrosu çok mu iyiydi ? Tek tek isimlere baktığında ilk 6 ya bile giremezdi adamlar şampiyon oldu. Santraforu ergin keleş bizdeki özgürcan işte. Onlardaki renan bizdeki karşılığı dodo. Sami can= recep falan filan işte. Gueye vardı onlarda bizde de 3 aşağı 5 yukarı volkan var. Yani hemen hemen denk kadro.
Aynı şekilde elazığ çok iyi kadrosu yoktu, sıkıntılarla mücadele etti ama adamlar playoff yaptı geçen sene.
Tersten bakarsak karşıyaka için playoff garanti, hatta direkt süper lig parolasıyla bir kadro kuruldu ama adamlar paraşütsüz açık ara farkla sonuncu olarak küme düştüler..
yani tamam berbat bir kadroyla, sadece takım uyumuyla da maç kazanılmaz ama bizim kadro o kadar berbat değil işte..
Özgür bu sezon formsuz olsa da genel itibariyle stoperler gayet iyi.
Sezon başı sağ bek transferi istiyordum ama berkan fena değildi bu sene
sol bek hüsamı saymıyorum tamam orası berbat ( gerçi o da hocanın hatası, çağları oynatacaktı şimdiye)
orta saha panos-dodo-recep süper
sol açık volkan iyi
santrafor - çoğu zaman formda ama yedeği yok
mesela tomic meselesi var.
hatta guido ve youssef vardı, göndererek hata etti. Hiç yoktan katkı yaparlardı. Gözünüzü seveyim hangimiz bu transferleri görünce noluyoruz demedik. Recep, Guido, Volkan okuma, youssef, tomic....
Hepsinden önce benim takıldığım nokta bir oyun planı yok. İnsanın bir planı olur. Pas futbolu olur, pres futbolu olur, kontra atak olur, full atak olur, hatta hatta erkan sözeri stayla anti futbol olur Ama bunda hiç biri yok.
Üstteki takımlara karşı hiç galibiyeti yokken, 21 puandan sadece 3 puan alabilmişken ve bundan sorumlu değilse memnunsanız tamam yücel ildiz kötü hoca değil.. Bana bu kadrodan bugün bir 11 cikar neyi farklı yaparsın merak ediyorum birde hangi felsefede oynarsın merak ediyorum...iyi futbol iyi futbolcularla oynanır...begenmediginiz çöp dediğiniz dodonun ne kadar önemli olduğu bugün ortaya çıkmıştır...azubike diyaliba ayite 3 adamda süper nasıl kalite farkı yok anlat bana...ozgur eser saatli bomba kimi koyacaksın
diyorum ya.
Guido ve youssefi takımda tutardım. Isaaci aldırttı hayatta aldırtmazdım. Guido ve youssef kalsa kanatlarda seçenek artacaktı.
şuanki kadroya gelirsek yapılabilecekler için tomici kazanmaya çalışırdım.
Mesela recep son haftalarda çöp, yaklaşık 5-6 haftadır. Bir yedeğe çekerdim, sonrsdan sokardım oyuna. 11 de Panos-dodo-tomic'i bi denerdim.
Birde o zaman olaya öyle bakarsak hani seçenek yok gibisinden, erkan sözerinin heykelini dikmek lazım meydana ya da en azından çok söylenmemek lazımdı. Adam fevzi özkanla solda abdülazizle falan playoff kovaladı son saniye dramatik bir şekilde dışarıda kaldık. Şuan urfada beğenilmeyen fevzi mesela. Sen ki erkan sözeriyi hiç beğenmeyen birisin, o zaman hiçte fena değilmiş. Tchami 2.yarı sakatlıktan sonra yalan oldu, vedat bora sezonu kapamıştı, yani o zamanda çok opsiyonlu bir kadro yoktu.
bu arada oyun felsefesi olarakta tabi ki fizik kondüsyon çalıştırıp, alan daraltan,basan bir takım yaratırdım veya çalışırdım. Topun hakimi olup göbek ve sol kanattan atağa çıkmayı denerdim. Malatya fiziken ezdi bugün, adamlar yorulmadı Evet doğru ben ki erkan sozeriyi begenmem..adana demirden 5.haftada kovulur diyen benim..gecen sene boluya 5 attığımızda lider olduğumuzda bu takım playofa kalamaz diyen de benim...bu sene denizli maçından sonra herkes bu takım kume mücadelesi verir derken ben rahat Play off oynayacağız diyordumdiyordum...cok güzel istatistik cikarmissin yucel hoca hiç büyük maç alamadı diye geçen sene erkan bütün hedef maçları aldı alanya hariç ama kendi eliyle en az 7 maç verdi hepsini satmama gerek yok küme dusen lere bak anlarsın bu sene ümraniye de başarılı ama ben hala iyi hoca olduğuna inanmıyorum bu benim düşüncem.. kaldı ki yücel hocanın avukatı değilim tanımam etmem...senin geçen sene beğenmediğini takımda vedat muricç tek basina bir sürü maç aldı...oyle bir oyuncumuz yok..guidoya katılmıyorum tras...madem bizi playofa kendi kaprisleri ve hatalarıyla playofa dahi sokmayan erkan sözerinin heykeli dikilecekse o kadar iyi takımın arasında bizi playofa sokan yücel hocanın heykeline beton yetmez..maicon kardeşim seni severim futboldan iyi de anlarsın ama sadece yücel hocaya tskilmana katılmıyorum ama dusuncene saygılıyım..ha bu arada ben takım müthiş oynuyor demiyorum ama ne kadar ekmek o kadar köfte...
Derelili çotanak
|
|
|