31. Hafta | Giresunsporumuz – Mersin İdman Yurdu
03-05-2017, 09:01,
RE: 31. Hafta | Giresunsporumuz – Mersin İdman Yurdu
(03-05-2017, 00:22)sokakbaşımeyhane Wrote:
(03-05-2017, 00:15)maicon_28 Wrote: olası bir playoffta , ümraniye hariç bütün takımlar bizi tokat manyağı yapar. Hani es es le, göztepeyle, sivasla vs. ligdeki maç sorası hiç bir şey yok onlarda da, kötü oynadılar vs. deniliyor ya, playoffta acımazlar..

Sadece ümraniye küçük camia, erkan sözeri loserlığı falan derken belki diş geçirir eleriz o da belki..

Bu gidişle ümraniye  playofada  kalamayabilir haftaya antepe gidiyorlar...samsuna sansimiz tutar ama adamların  ölüm kalım maçı oldu 1 puan iyidir

bence de ümraniye playoff yapamayacak ama üsttekilerden tek diş geçirebileceğimiz takım onlar..

samsundan bala 3 puan alsak süper olur.

Düşmesini istediğim takımlar da mersin, antep, ş.urfa. Bandırma'nın kalmasını istiyorum, balkesle falan bir derbisi var bir aksiyonları var yani :Smile Samsunu sevmesem de lige renk ve kalite katıyorlar, bu hafta onlardan 3 puan alalım ama ligte kalsınlar :d . Ben bir de urfa'dan hoşlanmıyorum. Lige renk katamıyorlar düşsünler :d
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Messages In This Thread
RE: 31. Hafta | Giresunsporumuz – Mersin İdman Yurdu - by maicon_28 - 03-05-2017, 09:01

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)