RE: 32. Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
eve anca gelebildim (çorum'a) çok sinirliyim. takıma falan filan. aynı zamanda tribün dergide de yazıyorum. orada yazdıklarımı buraya copy paste yapıcam . ama şunu demeliyim ki özden reis harbiden reis. iyide onlargelmiş samsuna. diğer grup gelseydi daha baska seyler olabilirdi. adam herkesi susturdu . samsun sövdü alkıslattı. harbide laf sokmayı iyi biliyor. özden reis tamamıyla eline alırsa sayılı tribünlerden biri oluruz.
''Şuan bunları Samsun otogarından yazıyorum. internet kafe aradım . çunku yazıp içimi dökmem gerekiyordu. benim için samsunspor taraftarları üzücü bir duruma sebep olmuşlardır. 3 tane taraftar grubu vardı. şehzadeler paso bize sövdü maçın sonunda tabi maratonda dahil oldu. maçta bizden herhangi bir koyduk mu yada koy şu ibnelere diye slogan olmamıştır. maç sonuda olmadı fakat sorun şu ; samsun golü bulunca bi değişik duruma girdi ben anlamadım. keza bize yakın taraftakiler zaten maç sırasında el kol hareketleri yapıyorlardı. onlar zaten değersizler butun samsuna mal edemem. maç sonu tahrik olunca . ordu ordu diye bagırınca bizimkiler tutamadı tabi kendilerini . bide bayrakla sahada dolaşıp bizim tribün önüne gelip hareket yapan arkadasa da emniyet nasıl izin verdi şaşırdım doğrusu. maçın basında maratonun hepsi bagırıyordu sonra baktım amigonun oldugu hiza bagırıyor. bana bu durum değişik geldi. cidden kimse bagırmadı. bizim sayımız azdı ama iyiydik. he birde bizimkileri geç sokmuşlar ben onuda anlamadım ya neyse. samsunda gun boyu dolastım stata yuruyerek gittim. tabi formamı sakladım . polar vardı içimde . belli olmaz herkes iyi niyetli değil tabi. 5 kişiden 3 ünde forma atkı vs vardı. dedim ki bu sahiplenme bizde olsa biz süperlige çoktan cıkardık. şehir nüfüsyla alakası yok ama adamlar sahip çıkmışlar. maça iyi basladık dakka 2 deki pozisyon gol olsa yatardık . birde kaleci topu dışarda kontrol etti hakem onu gördü ama vermedi. maçın hakkı beraberlikti. giresunda samsunda ortada oynadılar sırasıyla bastırdılar. gel gelelim işin şakasına akşam bilet aldım meydandayım baktım birinde giresun atkısı var dedim heralde giresunsporlu . yaklastım falan baktım samsunspor var . neyse muhabbet açtım konustuk bizde dedi şehzadeler grubundanız. ahan dediim adamlar bize maç boyunca sövdu saydı ama adamda atkı var vay anasını dedim ya . samsun düşmez ama maç sonundaki olaylar beni ziyadesiyle üzdü . ha bir olay var ben çorumda ikamet ediyorum. çorum da çorum-kocaeli maçına gittim. ev arkadasım sebebiyle kocaeli tarafına girdim çorum ilk yarıyı onde kapadı . ikinci devreye girerken taraftar takımı cagırdı resmen hesap sordu. takım o maçı aldı . bugune gelirsek . bizim takıma sesleniyoruz bi tarafımızı yırtıyoruz ama s.kleyen yok. bu adamlar mi bizi süper lige cıkartacak. şaşarım. özetle birlik beraberlik olmadıgı sürece bu ülkeden bu takımlardan bir "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" olmaz. umarım samsun düşmez ama . inanın bugun resmen içimden düşsünler beter olsunlar dedim. bir arkadaş beni maç öncesi gel misafirim ol dedi. ben mesajı geç görmüşüm. ondan da özür dilerim. keşke erken göreydimde sohbet etme şansı bulurdum .saygılar benden efendim.''
maç sonu polisin biriyle muhabbet ettim. adam dedi ben sizin cıkmanızı istiyorum abi. ben orduluyum dedi . olay ordu samsun giresun değil olay adamlılık.
|