TFF1.Lig 1.Hafta-Boluspor 2-2 Giresunsporumuz
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
RE: TFF1.Lig 1.Hafta-Boluspor - Giresunsporumuz
Öncelikle hocanın hucüm futbolunu beğendim gol için herşeyi denedi puansız ayrılsaydık gerçekten çok üzülürdüm, anılın gereksiz tereddütleri ve defansın 5.senesinde hala uyumsuzluğu sonucu belirledi. Kanatlarımız görevini sonuna kadar yaptı orta sahamız çalıştı ama özellikle korkishko çok yerinde transfer olmuş, bence son 10 yılın en iyi yabancı transferi diyebilirim sahada basmadık yer bırakmadı maç sonu sözleşmesinin 2 yıllık olduğunu öğrenince sevincim ikiye katlandı. Dale ve dialiba zamanla daha iyi olacaktır mehmet akyüz hayal kırıklığı yarattı, belki saçma olacak ama fatih atik gibi oyuncuları seviyorum top oynamadan bir pozisyona girdi bekletmeden vurdu gol oldu. Böyle olacaksın aga yok topu önüne al sağa çek sola çek topu düzelt yok beklemeyeceksin kaleyi gördüğünde yapıştıracaksın. Futbolun amacı goldür iyi oyun falan hikaye..Genel olarak bu hucüm hattıyla iş yaparız gibi duruyor asıl sorun olan kale ve defans hattına bu saatten sonra nasıl önlem alacağız gerçekten çok merak ediyorum.
14-08-2017, 01:18
Reply

Messages In This Thread
RE: TFF1.Lig 1.Hafta-Boluspor - Giresunsporumuz - by cotanak88 - 14-08-2017, 01:18

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)