3.Hafta l İstanbulspor 0-1-Giresunsporumuz
28-08-2017, 02:21,
RE: 3.Hafta l İstanbulspor 0-1-Giresunsporumuz
(28-08-2017, 01:38)maicon_28 Wrote: tam anket yapılacak bir maç Smile Forumun yarısı kötü, yarısı iyi oynadık diyor..

Şahsen bana göre denildiği gibi berbat oynamadık, ortalama oynadık. Sadece mantelite diğer maçlara göre sürekli hücum değildi. Daha farklı bir anlayış vardı. Bende tabi ki bunu istemem ama bugün tuttu (kalecileri kaç tane net çıkardı) ve hani bizim berbat oynadığımızı varsayalım istanbulspor muhteşem miydi ? Neyse dediğim gibi bence kötü değildik, sadece taktik anlayışı farklıydı

hah işte benim dediğimde bu. bugünki sorun kötü oynamak değil, kötü taktik. bugün bir nevi "ya tutarsa" oyunu oynadık ve tuttu. ama gördükki bariz şekilde daha iyi takımız rakipten. evet rakip güzel pozitif futbol oynuyor ama biz daha iyiyiz. öyleyse çık topunu oyna. neden şansa bırakıyoruz? 

mesela 15. dk da sağdan bomboş durumda bir orta yaptılar ama kafayı vuran oyuncuları çok kötü vurdu neredeyse taca gidecekti. büyük şans anıydı bizim için. o gol olsa belki şuan çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. "eh be kardeşim hiçmi pozisyon vermiycez?" diyeceksiniz. tabiki vericez, hatta çok daha net pozisyonlarda vericez sezon içinde. ama kendi isteğimizle değil. bugün o pozisyonu kendi isteğimizle verdik rakibe. ve bu bence yanlış bir taktik. yarın rize gibi bir rakip olacak mesela karşında. ha o maçta anlarım, gücünü ekonomik kullanmak istersin falan. ama bugün yanlıştı rakibine buyur oyna kardeşim demek. 

birde rizeye bakıyorsun, 3 maçta adeta ben misafirim bu ligde mesajı verdi cümle aleme. biz bile çok iyi bir takımımız varken rizeyi direk 1.liğe koyuyor, ardından 2. olsak ne iyi olur diyoruz. çünkü maç kazanmaktan ziyade rakibe korku salmayı başardı. lig ilerledikçe bu durum karşılarına çıkacak rakibide çok etkileyecek, daha çekinerek çıkacaklar. biz ise bu şekilde rakibi oynatarak, karşımıza çıkacak takımlara biraz daha cesaret veririz. 

gerçi metin hocanında ligi böyle götüreceğini düşünmüyorum. keza bugünde istediğini sahaya yansıttı zaten. taktik anlayışı farklıydı ama heralde kendiside farketmiştir bunun herzaman tutmayacağını.
Reply


Messages In This Thread
RE: 3.Hafta l İstanbulspor 0-1-Giresunsporumuz - by kerasus - 28-08-2017, 02:21

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)