RE: 4.Hafta l Giresunsporumuz 3-1 Eskişehirspor
Ya bu eskişehirlilerin hakikatten bayağı bir tahtası eksik kafadan. Hani aklı başında olanları tenzih ederim, ama 15 yıldır şu tribün işlerindeyim, yemin ederim bu kadar kafa s.ken başka bir taraftar grubu görmedim. Neymiş efendim, çorapspormuş da, muhattapları değilmişiz de, 4000 kişiyle tribün mü olurmuş da, karadenizden adam çıkmazmış da (malum bunların da arası ordu ve trabzon ile kötü). Hem milletin otobüsünü taşlayacaksın, hem de yenilince zır zır ağlayacaksın. Yok ya?
Be gerizekalılar, siz 30.000 kişiyi stada dolduruyorsunuz da ne oluyor? Siz değil misiniz düştük diye stadyumunuzu yakan? Siz değil misiniz, Göztepe ile final maçında sahaya madde atıp takımınızın yenilmesini sağlayan, bir sürü rezillik çıkaran? Madem o kadar muhteşem taraftarınız var, madem eskişehir cehennem oluyor, neden geçen sene evinizde Manisa'dan Denizli'den 3'er 5'er yediniz? Bi de o 4000 kişilik Giresun'un iç saha maçlarına bakın bakalım.
O küçümsediğiniz Giresunspor kapanmanın eşiğinden döndü, transfer tahtası ve araba yükü borçla alt liglerde süründü, o zaman bile taraftar takımını yalnız bırakmadı. Kimse ihtimal vermezken 17 puan geriden gelip şampiyon oldu. 2 yılda, ligdeki en düşük bütçeli kadro ile Süper Lig kovaladı, birinde son saniyede play off kaçtı, diğerinde de ne yazık ki sizin gibi gereksize yenildi.
Bunların en büyük sorunu hazımsızlık. Asla çekemiyorlar başkasını. Geçen sene Ads gelip 4 attı bunlara kendi sahalarında, gittiler Adanalılarla da papaz oldular. Bizim geçen sene Ümraniye maçında ki 8000 kişiyi bile hakir gördüler, dediler "bu mu lan İstanbul'da ki Giresunlular? Biz gitsek en az 123923332 kişiyle oynardık".Türkiye'de en kendi halinde takılan taraftarları bile sevmez bunları. Her tarafta böbürlenip gezerler biz şöyleyiz, biz böyle mükemmeliz, bandomuz var diye şekil yaparlar, ama her türlü pislik de bunlardan çıkar.
Bir kez daha söyleyeyim, aklı başında olanları tenzih ediyorum, bir kaç kişinin mallığını tüm tribüne yaymak yanlış. Bizde de var bir sürü boş beleş herif. Ama hem bu kadar haltı yiyip, hem de bu kadar pişkinlik yapan kimse yoktur heralde. Hala daha o efsane tribünlerinin, Amigo Orhan'ın ekmeğini yiyorlar. Yazık.
|