RE: 4.Hafta l Giresunsporumuz 3-1 Eskişehirspor
Eses forumun yaş ortalaması iddia ediyorum 15'den fazla değil, valıtlı abi kendini yok yere uğraştırıyor. Bi de kalkmış demişler ki "ilk siz bizi taşladınız, siz başlattınız!"
Gittim bunların 3-3'lük maçtaki yorumlarını okudum, kendi adamları aynen şunu demiş: "Taraftar yola çıkmış. Herhangi bir sorun yok. Otobüslere taşlama vs. olmamış. "
Yani kısacası at yalanı seveyim inananı muhabbeti. Ne bir görüntü var, ne bir kayıt. 2-3 hıyar çıkıp "yok efendim bize saksı attılar, yok taş attılar" diye caz yapıyor.
Hadi diyelim oldu, olduysa da bizim 2-3 hıyar anca yapmıştır bunu, hep diyorum zaten bizde de boş beleş herif çok diye. Aha geçen gittim işte İstanbul maçına, saçma sapan kavga ettiler milletin de huzurunu kaçırdılar.
Ama kimse sizin gibi bu şehirde adam bıçaklamadı, kimse kalkıp elin garibanına, üstelik Eskişehirliye kaynar su dökmedi, kimse şampiyonluk kutluyor diye milleti dövmedi.
Geçen seneden de bir kuyruk acımız yok. 4 maçta da Abwolarla, Joneslarla, forvetsiz oynadık tabiri caize, 4 maçta da aslanlar gibi mücadele ettik.
0-0'lık maçı hatırlasınlar, kendi sahalarından çıkamamışlardı.
Neyse, bunlara daha fazla bir şey yazmanın anlamı yok, anlamayacaklar çünkü. Kendi çaplarında takılsınlar, çok büyükler ya çünkü.
|