TFF 1.Lig 7.Hafta | GiRESUNSPORUMUZ -Ümraniyespor
01-10-2017, 11:04,
RE: TFF 1.Lig 7.Hafta | GiRESUNSPORUMUZ -Ümraniyespor
(01-10-2017, 00:59)heyulaanil28 Wrote:
(01-10-2017, 00:00)halil28 Wrote: Bilet satışlarında kapali dolacak gibi. Maratonda suan buyuk bosluklar var. Kale arkasi bildiginiz gibi. Giresunda olupta bu maca gelmeyen giresunluyum demesin. Ayıptır ya. Niye havaya giripte su stadi dolduramiyoruz. Kume dusmemeye oynadigimiz zamanlarda bile full çektiğimiz stadı ozledim vallahi

Arkadaşlar bunu defalarca söyledik passolig olduğu surece bu stad dolmaz Giresun'un seyirci kitlesi yuksek kesimler köydeki adam gişede bilet alıp maca girmeye alışmış sen o adama git internetten bilet al passolig yukle dersen o kitle istesede maça gelemiyor her şehrin kendine göre yeri var
cizre maçında internetten değilde ilk defa gişeden bilet alayım dedim pişman oldum maça 20 dk geç girdim.kağıt bilet kuyruğu passolig kuğruğundan fazlaydı üstüne de gişeye oturtmuşlar ergen çocukları bir kişi için 5 dk bekletiyor,çocuk passolig kartını istiyor üstüne tc kimlik soruyor,passolig kartın ön yüzüne baksa görecek halbüki insanlar belki de bu yüzden stada gelmiyor da olabilir herkes benim gibi internetten alamıyor tabi yaşlı insanları o maçta daha iyi anladım.
Reply

Messages In This Thread
RE: TFF 1.Lig 7.Hafta | GiRESUNSPORUMUZ -Ümraniyespor - by cotanak88 - 01-10-2017, 11:04

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)