TFF 1.Lig 7.Hafta | GiRESUNSPORUMUZ -Ümraniyespor
01-10-2017, 20:10, (This post was last modified: 01-10-2017, 20:12 by cotanak88.)
RE: TFF 1.Lig 7.Hafta | GiRESUNSPORUMUZ -Ümraniyespor
Maçtaydım şimdide özeti izledim hakem hem bizi yakmış hem ümraniyeyi tuhaf bir maç yönetti bugün..Golümüzü vermediği pozisyonda 2 ümraniyeli oyuncu çarpışıyor buz gibi golü iptal ediyor.Basit bir penaltı çalıyor onuru 2.sarıdan atması gerekirken atmıyor.Dialibanın direkten dönen topunda ve orta yaptığı bir pozisyonda rakip elle kesiyor yine devam ettiriyor.Son dakikalarda Recebin ceza sahasında elle bir müdahalesi var onda da penaltı çalmıyor.. Aslında iki takım içinde rezil bir maç yönetmiş ama maçın kırılma anı penaltı verdiği pozisyon, o kadar elle oynanan poziyonda devam ettirdi tuttu çok basit bir penaltı çaldı o pozisyondan sonra herşeyi eline yüzüne bulaştırdı.Amatör kümede bile böyle rezil bir bir maç yönetimi yoktur heralde.

Haftaya Caner ve Onur cezalı,Onurun yerine şimdi kim oynayacak merak ediyorum.Brinner'i alsa 1 yabancıdan vazgeçecek,Aykutu alsa hazır değil,Çağları oynatsa adamın mevkisi değil illaki sırıtacak..Bugün ki gibi Dimitriadisi veya Dodoyu oynatırsa takımın iskeleti bozulacak. Neresinden tutarsan tut ..... deynek yani gelde yönetime zerzenişte bulunma şimdi.
Reply

Messages In This Thread
RE: TFF 1.Lig 7.Hafta | GiRESUNSPORUMUZ -Ümraniyespor - by cotanak88 - 01-10-2017, 20:10

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)