TFF 1.Lig 9.Hafta | GiRESUNSPORUMUZ - MANİSASPOR
22-10-2017, 15:29,
RE: TFF 1.Lig 9.Hafta | GiRESUNSPORUMUZ - MANİSASPOR
Bence suçun %90'ı Yönetim
%5 Futbolcular
%5 Metin Diyadin

Niye fatih atik'i oynatıyor diyoruz (bende bu gruptanım bu arada) ama recep'te çöp. Adamda başka orta saha yok, ya onu ya onu oynatacak. Keza panos bence bu sene hiç bir zaman eski panos olmadı (1 maç hariç hatırlayamadım onu şimdi), Dodo ilk haftalarda çok iyiydi, son 4 haftadır berbat. Adam orta saha da bir farklılık yapayım dese mecburen fatih atik giriyor 11 e, sonra da ben dahil kızıyoruz..

Korkişko zaten çöp, özellikle ilk yarıya kötü başlamışsa 2.yarı tamamen bitiyor. 3 gol attı, haftalardır yatıyor..

Hocanın bence 2 tane hatası var, bunlar;
1-Dale'yi kesmemesi (ki kessede yedekte ibrahimovic yok, yani oyun olarak fark yaratmaz ama en azından dale çöpünden kurtulurduk)
2-Hüsamettin'i kesmemesi (Bu da aynı şekilde yedekteki canberk'i kafa olarak hiç Giresun'da hissetmedim. İnstada falan hep göztepe,samsun paylaşıyordu bi ara. Sanki zorla gelmiş gibi, kupa maçında da hiç hazır değildi ama yukarıdaki madde gibi en azından hüsamettin'i sahada görmemiş olurduk)

Bunlara ek olarak sadece bugünkü maça özgü , her ne kadar bugün iyi olsalarda aykut ve çağlar'ı oynatmam. Yine stoper tandemim onur-özgür olurdu..

Yani demek istediğim yapacağı hamleler takıma kalite katmayacak, sadece bıktığımız oyunculardan kurtaracak şekilde. Burada da konu sezon başında eleştirdiğim kadro derinliğinin, rotasyonun çok kötü olması geliyor. Yarın öbür gün bu adamlar cezalı olsa, sakat olsa, formsuz olsa haşırt the blackboard dedim. Oldu işte..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Messages In This Thread
RE: TFF 1.Lig 9.Hafta | GiRESUNSPORUMUZ - MANİSASPOR - by maicon_28 - 22-10-2017, 15:29

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)