TFF 1.Lig 9.Hafta | GiRESUNSPORUMUZ - MANİSASPOR
23-10-2017, 19:11,
RE: TFF 1.Lig 9.Hafta | GiRESUNSPORUMUZ - MANİSASPOR
Takım 4-5 hafta boyunca parçalamak için çıkıp, sonrasında böylesine düştüyse eğer bunun iki sebebi vardır:
1- Yorgunluk, sakatlık, yoğun maç/idman programını kaldıramamak
2- Takım içindeki sıkıntılar, hoca veya yönetim ile ilgili sorunlar, paraların ödenmemesi vs.

Birinci meseleye gelirsek, yoğun bir maç programımız yok. Haftada bir kere maç yapıyoruz hepi topu. İdmandan kaynaklı bir problem olabilir belki. Bu da hocanın çözmesi gereken bir problem. Yorgunluk sakatlık desek, o da her takımda olan bir problem sırf bizden olan değil. Rotasyon kadromuz iyi değil pek, ama bence çok da kötü de değil. Para meselesi zaten yok.

İkinci meseleye gelicek olursak da, burada topu hocaya, canere, recepe vs. ye atmak yanlış olur. Metin Hoca'nın geçmişte bu tarz vukuatları var evet (iki sene önce göztepede vleminckx'i kesmesi, geçen yıl antepte yasin palazı göndermesi vs.), aynı şekilde canerin balıkesirden ayrılma sürecini de eminim çoğunuz biliyordur (bilmeyenler youtube a caner arıcı yazsın, efsane video). Burada da bence yönetim devreye girmeli her şeyden önce. Tarafları buluşturmalı, bir orta yol bulup bu sorunu çözmeli. Baktık olmuyor, o zaman icraate başlanır.

Hocayı göndermek bence çok basite kaçmak olur ve şu aşamada riskli. Metin hoca gitse, yerine başkası gelse, aynı sorunun olmayacağının garantisini kim verebilir? O yüzden sakin olmak da fayda var diye düşünüyorum.
Reply

Messages In This Thread
RE: TFF 1.Lig 9.Hafta | GiRESUNSPORUMUZ - MANİSASPOR - by bulancak28 - 23-10-2017, 19:11

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)