13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü
23-11-2017, 20:10,
RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü
(23-11-2017, 19:57)halil28 Wrote:
(23-11-2017, 17:56)gorelelibey Wrote: ARKADASLAR BILENLER GERCEGI YAZSIN LÜTFEN NEDEN BIZIM TAKIM ZIRVE YE OYNUYOR STAD HIC DOLMUYOR BIZ 3 ÜNCÜ LIG DE BILE BU STAD I DOLDURABILIYORDUK 2 INCI LIG DE KEZA ÖYLE SIMDI TAKIM SÜPER LIG E OYNUYOR STAD BOS PASSOLIG FALAN DIYORLAR AMA BEN INANMIYORUM BILET FIYATLARI DERSEN COK PAHALI DEGIL COK ÖNEMLI MACA CIKIYORUZ SEHIRDE BIR HARAKETLILIK YOK GIBI BU KONULARDA BILGISI OLAN ARKADASLAR BIZ GURBETCILERI BILGILENDIRSIN LÜTFEN

Passolig denen illet yuzunden. Bi kere yilda 2 yada 3 maca gelen kesimi bitirdi passolig. Futbolla alakasi olmayan Arkadaşlar ima maça gidin diyorum adam tamam diyo ama bir mac icin passolig cikarmi diyo. Anlican arada sirada maca gelen taraftar passolig yuzunden gelmiyo. Ben bile mahallede gaza gelip haydi maça gotureyim diye biletlerini alip arkadaşlar i maca goturuyodum. Şimdi bunu yapamam. Hepsine passolig cikarda oooooo.  Şimdi koydeki mahmut amcayi sen dusun bakalım.                                                          Madem passolig cikardi bu devlet ucretsiz yapda herkez cikarsin. Yıllık aidat ucreti alma mesela. Milletde bedava cikarsin.  Ücreti nide mac biletinden al. Mac bileti 10 degilde 15 olsun. Bu passolig en cok Giresun u bitirdi. Biz kırsal bi sehiriz.   Ama yinede bu mac diger maclaea göre dolacaktir.

ben çorumdayım ama ilk çıktığında aldım passoligi . bu arada devlette de var suc yap şunu yeni kimliklere entegre. hem milleti yeni kimliğe teşvik et hemde passoligi ortadan kaldır ama işte rant var rant . sonra konuşunca kötü oluyorum Big Grin
Reply

Messages In This Thread
RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - by Semih Karahan - 23-11-2017, 20:10

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)