13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü
25-11-2017, 22:02,
RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü
(25-11-2017, 21:38)Semih Karahan Wrote:
(25-11-2017, 19:25)maicon_28 Wrote: sol beke bülent cevahir veya erkan kaş'ı istiyorum.

bülent cevahir orta sahadan bozma . erkan kaş ise çok ofansif olur defansif yönleri zayıf . ayrıca bizim bi maçta kale arkasında ısınırken ikili polemiğe girmişliğim vardır :Big Grin o yüzden istemem Big Grin

bülent'in orta sahadan bozma olduğunu bilmiyordum. Kaç senedir sol bek öyle sanıyordum Smile

defansif yönünü falan boşver hacı. Bunca sene defansif hüsam'ı izlemek zorunda kaldık, ne geçti elimize elde var 0

ben beklerde pırpır, hücumcu, devamlı orta yapan adamları severim. Gerekirse hücumcu olduğu için gol yedirtsin ama çoğu zamanda hücum gücü sayesinde rakibi yamultsun. Tabiri caizse muz orta, bombeli orta derler ya ondan istiyorum. Hüsamin top benden gitsin diye yerden yaptığı dürtmelerden bıktım. İsmail dinler ve uğur aktaş'ın iyiydi ortalar. Özellikle ismail dinler'in ortalar caner erkin'le kapışacak seviyedeydi.

Onlar kadar olmasada tehlikeli orta yapacak ve bindirecek isimler bülent ve erkan. O yüzden istiyorum Smile
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Messages In This Thread
RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - by maicon_28 - 25-11-2017, 22:02

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)