14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor
03-12-2017, 17:38,
RE: 14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor
(03-12-2017, 17:01)maicon_28 Wrote: basket maçına geçtim ben

nazar değmesin iyiyiz şükür. 

maça gelirsek ; 
sene başında babam bana ligin en iyi sağ bekini aldık dedi ben tanımıyorum dedim ( ki benim tanımadığım bilmediğim oyuncu olmaz bu ligde ve alt ligde takip ettiğim içindir ) yok alanyayı çıkarttı malatyayı çıkarttı falan. inanının ben bu maçta berkanı aradım. 

dodo'nun yaptığı pas hataları kadar bizim puanımız yoktur ... bu kadar kötü olunmaz. tamam formsuzsundur vs vs ama bizim hamle oyuncumuz yok işte. adam ölse gitse orta sahamız yok. dimitriadis yine istekliydi birşeyler yapmaya çalıştı. jones kötüydü ama bu kadar kişinin arasında istekliydi. birde ben bizim dizilişi çözemiyorum. yani kim nerede çözemiyorum.sağ açık sol açık olur forvet olur. jones ile mehmet değişmeliydi. fatih iyice abarttı. yani forma fırlatan canberk bugün ilk onbir başlıyor ise recep başkana küfür mü etti kavga mı çıkarttı. tabi oynamak isteyecek bu cocuk. bunu alırken nelerle uğraştık. yok gelemiyor falan. adamı almadan kampa katıldı sonradan aldık yahu. siz düşünün. recep geri kazanılmalı . yoksa haftaya rize içimizden geçer. ki öbür hafta deplasmanda samsun maçını düşünemiyorum. samsun düşsse bile bize kinlenir yine oynar.
Reply

Messages In This Thread
RE: 14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor - by Semih Karahan - 03-12-2017, 17:38

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)