14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor
04-12-2017, 10:47,
RE: 14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor
(04-12-2017, 02:05)cotanak88 Wrote:
(04-12-2017, 00:01)kral1234 Wrote: Bir de bu durumun hocalık olduğunu sanmıyorum. Kadro kalitesiyle alakalı bana göre. Sezona Fırtına gibi başlarken Metin hoca yok muydu takımın başında? Erzurum maçını, Altınordu maçını Metin hocayla çevirmedik mi?
Ümraniye maçında ilk yarıda bi araba dolusu golü Metin hoca mı atmadı? Elimizdeki malzeme bu.
Kadro kalitemiz tabi çok çok iyi değil ama hoca dediğinde ufak dokunuşlarla elindeki malzemeyi en verimli şekilde kullanmak zorunda önemli olan sezona başında fırtına gibi esmek değil sonrasında istikrarı yakalamak rizede sezona 4 te 4 le başladı ne oldu 2 mağlubiyetten sonra hikmet karaman gibi hocayı gönderdiler şimdi bizim önümüze geçtiler, yine aynı şekilde bolu hoca değiştirdi 4 te 4 yaptılar.Hepsi bir yana hoca faktörünün önemini en iyi bilen camialardan biriyiz mehmet birinciyle gelen şampiyonluk hala hafızalarımızda.
Canerin kadro dışı kalması olayından bu yana bu takım kendine gelemedi malesef üstüne de recepin olayı gelince takım iyice dağıldı.Zaten kadro dışılar yaşanmış hangi takım başarıyı yakalamış ki biz yaşayacağız yönetimin metin hocadaki ısrarını hala anlamış değilim son 9 maçta sadece 2 galibiyet alabilen hocaya nasıl tahammül edilir anlamak güç doğrusu.

Herşeyine katılıyorum  da şu Hikmet hoca nın kaliteli bir hoca olduğuna inanmıyorum..turkiyede ıstanbul takımları dahil  hiç bir hoca üst uste aynı takımı 3 sene çalışıp küme düşürüp hala göreve devam etmemiştir.
Buna verilen fırsatlar kimseye verilmedi mimiklerinden çakma imparator  hareketlerinden başka hiç bir özelliği yok.
Reply

Messages In This Thread
RE: 14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor - by sokakbaşımeyhane - 04-12-2017, 10:47

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)