14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor
kerasus Offline
Posting Freak
*****

Posts: 4,419
Threads: 4
Joined: Nov 2012
RE: 14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor
(05-12-2017, 15:51)cotanak88 Wrote:
(05-12-2017, 13:56)kerasus Wrote: altinordu ile kiyaslama digerleriyle kiyaslama. kimle kiyasliycan peki? devasa paralar harcayip bi cacik yapamayan takimlarlamu sadece? rize ile kiyasliyorsunda sen rizenin kacta kaci kadar para ayirdin transfere ondan haber ver once. sampiyon olucam derken saatcileri topla getir bi kaleci alma 2.lig ayarinda savunmacilarla lige basla. sonra hoca suclu.
Kıyaslama yapsam emin ol hepsinden daha dipteyiz 2 sene önce lige çıkmış ümraniye ve bu sene çıkmış ankaragücü şu an ligte ilk 2 de yer alıyorsa oturup düşünmemiz gerekir ben yönetimin bu sene sadece kaleci ve forvet transferinde eleştirebilirim diğer bölgelerde elinden geleni yaptı ligin en iyi orta sahasını elinde tuttu, dialiba gibi formda adamı kadrosuna kattı ama herşeye rağmen sonuçlara baktığımızda çoğu maçta üstün oynamamıza rağmen hatalı oyuncu tercihlerinden dolayı puan kaybettiğimizi görüyoruz.
Bana biri mesela Alanyaspor maçıyla Ankaragücü-Balıkesir maçlarının arasındaki farkı açıklasın birinde yedek dediğimiz oyuncular köpek gibi koşup pres yaparken diğer maçta yürüyen oyuncuları sahada görünce hiçmi hocaya kızmadınız?? Hiçmi recebi aramadınız??
Ayrıca rizespor kadrosunu büyük ölçüde korudu bir ekstra bütçe kurup oyuncu almadı. Daleye saatçi denilebilir ama sezonun ilk 6 maçında sadece 3 gol yemiş savunma hattını eleştirmekte artık ne derece doğru onu sana bırakıyorum.
Hani bir tabir vardır oynatmasını bileceksin diye bizim hoca malesef takımı oynatamıyor 2.ligte Ahmet Kazım Ertem şampiyon kadroyu kurdu ama antremanlarda oyuncuları çok azarladığı oyuncularla arasının kötü olduğunu duymuştum hatta yerel medya da yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam, ki doğru olacak ki o gittikten sonra Mehmet Birinciyle şampiyonluk geldi.Ben malesef takımın da aynen şeyleri yaşadığımızı düşünüyorum dikkat ederseniz hiçbir oyuncu golden sonra yedek kulübesine teknik heyete koşmuyor taraftara koşuyor. Bu da bence durumu açıkca ortaya koyuyor.
hah işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum. o çoğu maçta rakipten üstün oynuyorsak sıkıntı hocada değildir. sonuçta takımın oyun planı hocanın eseridir. sana kalsa heralde hoca sadece hafta sonu maça gelip ilk 11 i belirleyip evine gidiyor. hafta boyu takımı çalıştıran ve oyun şeklini belirleyende hoca oluyor. ligin ilk 6 maçında 3 gol yimemizde hocanın hücum odaklı futbol oynatmasından kaynaklanıyor. tek kale oynadığımız maçta bile gol yiyip berabere kalıyorsak ben o maçta bile gol yiyen savunmayı eleştirir, tek kale oynatan hocayıda savunurum haliyle. ya tamam hocanın bende sana hatalarını sayarım ama hata saymak marifet değil. aradığınız tarzda bir td türkiyede yok sorun bu. yoksa metin hoca babamın oğlu değil, daha iyisi gelecekse bugün sittirsin gitsin ama daha iyisi geleceğine inanmıyorum. valla sizi bilmemde ben bu sene oynadığımız futbolu yıllardır özlemişim valla. o yüzdende hocanın gitmesini hiç istemem. 

ayrıca yok en iyi orta saha falan geçelim bunları. dimitriadis olsun dodo olsun iyi oyuncular ama ligin en iyisi denemez. ha tabi biz bu cimrilikle daha iyisini rüyamızda bile göremeyeceğimiz için bizim için messi değerinde olabilir, ama ligin değil. şu ligde takımları kadro kalitesi açısından sıralarsan kesinlikle ortalarda yer alırız. oysa puan durumunda üst sıralardayız. yani takım bu hoca ile hakettiğinden daha yukarıda. bunun dışında dale ve jones bildiğin saatçi. sinan desen hepsinden beter. fatih atik keza öyle. mehmet bişeyler yapıyor ama rakiplerin zencileriyle kıyaslanamaz asla. e bu durumda hala 11 1 belli değil diye hocayı eleştirmek yersiz. çünkü kimi oynatsa elinde patlıyor. bu takımı uçuracak olupta hocanın inatla oynatmadığı kim var forvette?
05-12-2017, 17:59
Reply


Messages In This Thread
RE: 14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor - by kerasus - 05-12-2017, 17:59

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)