15.Hafta | Giresunsporumuz-Çaykur Rizespor
10-12-2017, 16:00,
RE: 15.Hafta | Giresunsporumuz-Çaykur Rizespor
(10-12-2017, 11:25)kerasus Wrote:
(10-12-2017, 01:58)genoa28 Wrote:
(10-12-2017, 00:52)Semih Karahan Wrote: ha şöyle bir durum var bizim yerli basında tam bir mal . geçen bir haber okudum diyadin in kredisi doluyor diye. ulan bu haberi yapınca eline ne geçiyor . adamı neden bunaltıp daraltıyorsun. adam zaten önceden dedi başkan isterse giderim diye. yani bu bilindiği halde neden böyle haber yapılır. şimdi ne alaka diyeceksiniz caner arıcı transferinde caniklinin devreye girdiğini falan yazmışlardı sene başında. bunu yazmaya da gerek yok. neden bunu yazıp algı oluşturuyorsunuz. caniklinin yardım ettiği falan yok. ha üstüne aldığı akın çorap ismini belki sponsor yapmış olabilir ama saçma sapan haber yaparak rakiplere fırsat veriliyor.

malum gazete bildiğim kadarı ile yönetime yakın bi gazete, bu tip haberler yapması da gayet doğal, Diyadin'de biraz baskı hissetsin kardeşim şampiyonluk hedefi ile yola çıkıyorsun bu ligin en büyük camialarından birisindesin haftalardır abuk sabuk sonuçlar alıyorsun baskı hissedeceksin tabi baskı istemiyorsa gitsin evinde otursun

ankaragücü önce kendine baksın sene başı para bulmak için Ankara'da yalamadıkları adam kaldı, sittirsinler ordan..

eğer yönetime yakın ise öncelikle recep neden kadro dışı kalmıştı bunu haber yapsınlar. yönetime yakınlık sadece yönetimi yalamakla olmuyor. gazetecinin görevi haber yapmaktır. hoca uyarılacaksa bu kendini gazeteci diye tanıtan vasıfsız kişilere düşmez. hocayı uyarmakta başkanın işidir.

ama başkanında hocaya bişey diyecek yüzü yok tabi. "yav hoca sen bu fatihte ne buluyosun bukadar?" diye sorsa alacağı cevap belli. transfer ederken senin bulduğunu buluyorum der olur biter. "bu jones'ten neden vazgeçemiyorsun?" diye sorsa, yine alacağı cevap belli. "4 senedir adamı bir türlü vazgeçemeyen sensin banamı soruyorsun?" dese ne cevap verecek başkan? yada işte "dale yi neden oynatıyorsun" diye sormaya kalksa yine alacağı cevap belli. soruları çoğaltabiliriz ama hepsinde de alacağı cevap belli. oyüzden başkan hocaya bişey diyecek cesaret bulamadığı için basındaki tetikçilerine talimat verdi heralde. hocanın tek hatası sezon başlamadan istifa etmemiş olmasıdır. baktı adam akıllı transfer yapılmıyor, kusura bakmayın beyler biz böyle anlaşmamıştık diyip çekip gidecekti. boşta kalacak değilya, nede olsa en fazla 3. hafta hocayı yollayan klüpler olacak. biriyle anlaşırdı nasılsa. 

@genoa28, hocayı sevmiyor olabilirsin ama yanlış bir olayı savunmak hocaya değil giresunspora zarar verir. giresunspordan yollanmak hocaya ne kaybettirir? hiçbişey. ama bi gazeteci bozuntusunun kendinde cüret görüp hocayı uyaracak cesareti bulması giresunspor için hiçte iyi bir gelişme değil. 

ki bana kalırsa asıl baskıyı başkanın hissetmesi lazım. ama oda kendini Giresunsporun çok üzerinde görüyor. Giresunspor diye bir klüp varsa bunu kendisine borçlu sanıyor. bizim asıl sıkıntımız bu bence.

git gide tüpçüye benzemesinden korkuyorum..
Reply

Messages In This Thread
RE: 15.Hafta | Giresunsporumuz-Çaykur Rizespor - by Semih Karahan - 10-12-2017, 16:00

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)