15.Hafta | Giresunsporumuz-Çaykur Rizespor
11-12-2017, 01:10,
RE: 15.Hafta | Giresunsporumuz-Çaykur Rizespor
(11-12-2017, 01:01)bulancak28 Wrote: Geçirdiğimiz süreç kolay bir süreç değil. Arka arkaya puan kayıpları var, evimizde direkt rakibimize kaybettiğimiz bir maç var, Caner ile başlayan Canberk ve Recep ile devam eden bir kadro dışı kalma süreci var. Üstün oynayıp o kadar pozisyon bulup atamadık son kaç haftadır açıklamayı bende izledim şimdi hocanın morali çok bozulmuş belli adam iki kelimeyi zor bir araya getirdi. Bir arkadaş demişti Bozbağ çekti konuştu diye ki Bozbağ'ın dilinin pek kemiği yoktur kim bilir neler dendi içeride. Basın zaten malum. Bugün de rahat kazanacağız derken yenilen gollerden sonra maçın gerilimi çok arttı, e arkadan iki aklı evvel laf edince de Metin Hoca'nın şalterler atmış.

Bugün ki galibiyet bunun için de çok önemliydi. Takım meğer büyük stres altındaymış. Sinan gollerden sonra sevinmedi bile doğru düzgün. Rakiplerin puan kaybettiği bir haftada kendinin 2.5 katı maliyeti olan başka bir rakibini yenmek kolay değil. Bugün ki özverisi için bütün oyunculara ve hocama  teşekkür ederim. İnşallah bugün bizim adımıza bir milat olur.
maçın başındaki pozisyon kayıplarında sinan takımı ateşliyordu ''haydi beyler haydi '' gibisinden bağırıyordu. ben ilk yarının başlarında ismini duymamıştım.
Reply

Messages In This Thread
RE: 15.Hafta | Giresunsporumuz-Çaykur Rizespor - by Semih Karahan - 11-12-2017, 01:10

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)