16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
17-12-2017, 22:59, (This post was last modified: 17-12-2017, 23:05 by cotanak88.)
RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
(17-12-2017, 22:10)kerasus Wrote: hocanın "gerekirse giderim" havasında olması insanları neden rahatsız ediyor anlamadım. adamın istediği transferler yapılmamış. ona rağmen kadro kalitesinin çok üzerinde başarıya ulaştırmış takımı. hala mırın kırın ediliyor. bugün bıraksa yarın daha iyi bir teklifle bi takım bulabilir rahatça. bu şartlarda hocanın "nolur beni bırakmayın" diye yalvaracak değil heralde. kendini tesislerin kağısına zincirleyip eylem yapmasını mı bekliyorsunuz? hayır cidden soruyorum hocadan beklentiniz nedir?
Bugün rize maçından sonra ibrahim üzülmez devre arasında bize savaşacak oyuncu lazım ben yada oyuncularım ç.rizenin üzerinde değiliz gibi açıklamalar yapmış belki samimi değil günü kurtarmak için söylüyor bilinmez ama Metin diyadindende aynı cümleleri duymak isterim yalandan da olsa.. Oyuncusu yenik durumda gevşek gevşek sakız çiğniyo hocası desen çeker giderim havalarında bu ego neyin nesi siz kimsiniz???
Ayrıca adamın istediği trasferler yapılmamış derken kimi istemişte alınmamış biraz açarmısın sanırım bir bildiğin var bizim bilmediğimiz (?)
Hocadan beklentim yok bu saatten sonra ama sana sormak istiyorum hocanın bize tek başına kazandırdığı bir maç varmı şöyle yerinde hamleler yaparak?? 
Onu kesti, öbürünü kadro dışı bıraktı çorba etti takımı resmen.
Temennim devre arası transferlerini Metin Diyadin yapsın da görelim o harika teknik bilgisini..Hani istediği adamlar oynamıyo ya o zaman görelim nasıl oynatıyor.

Bir de şu açıdan bakalım engin ipekoğlu maç sonu ligin en iyi kadrosuna sahip giresunsporu yendik demiş yine aynı şekilde bütün giresuna gelen hocalar aynı şeyi söylüyor, lig başlamadan diğer takımlar tarafından şampiyon ilan edldiğimiz bir senedeyiz eee o zaman bu kadar şeye rağmen hocayı mı eleştirmek lazım yönetimimi??
Reply

Messages In This Thread
RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - by cotanak88 - 17-12-2017, 22:59

Forum Jump:

Users browsing this thread: 18 Guest(s)