16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
17-12-2017, 23:03,
RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
ya bikere dialibe olsun m.akyüz olsun kariyer olarak oynayacağını oynamış adamlar. bu saatten sonra bu adamlardan bişey bekleyip transfer etmek hataydı. kendileride biliyorki şampiyon olsak bile kendileri seneye yine bu ligde olacaklar. ve kötüde oynasalar eski kariyerleri sayesinde yine tonla para alacakları bi sözleşmeye imza atacaklar. kısacası artık futboldan hiçbir beklentileri yok, hedefleri yok. bize başarıya aç, heyecanlı adam lazım. ve eminim en iyi paraları alanlarda bu ikisidir.

keza geçen seneden bozmadığımız savunma oyuncuları tamam birbiriyle uyumluydu vs ama kapasiteleri belli. onlar bu seviyenin adamı değiller. 2.ligde koy bu savunma dörtlüsünü, ligin bi tarafına koyarsın net. ama 1.ligde şampiyonluğa gidecek savunma değil. onur hüsamettin özgür vs. anıl keza bu seviyenin kalecisi değil. fevziyi zaten saymıyorum. onu transfer etmek akıl tutulmasıdır artık. keza diğer yeni transferlere bakıyorum, fatih atik, canberk, çağlar.. üçüde hiçbir ekstra özelliği olmayan sıradan oyuncular. orta sıra hedefsiz takımda koy oynasınlar. ama şampiyonluk için yola çıkacağın adamlar bunlar değil. sinan ise kariyeri boyunca nöbetçi golcü lakabıyla bilinen, 80 den sonra oyuna girip pozisyon bulursa atan biri olarak kaldı. sebebini gördük işte. maçın içinde kayboluyor. 90 dk lık oyuncu değil. jonesten yıllardır bi türlü kurtulamadık. ne buldu bozbağ bu adamda çözemedim. şampiyonlar ligine katılacak olsak, yine jones ile başlar sezona net. dale desen sıradan bir saatçi işte.

şimdi sezon başı birbiriyle uyum içindeki savunma dörtlüsünü bozmadı hoca ama ilerleyen haftalarda gördükki olmuyor. önce onuru kesti arada hüsamı vs. şimdi ise tamamen değişti. yani olmadığını görünce vazgeçebiliyor, bu güzel. ama asıl sıkıntımız, hangi kadroyla çıkarsan çık, kenarda oyunun gidişatını değiştirecek hamle oyuncun yok. sahadakilerde sıçınca hepten çaresiz kalıyoruz. kimi oyuna alsa suçlu oluyor hoca. bu maçta mehmeti almasa ne küfürler yerdi kimbilir. ahanda aldı işte mehmeti, noldu?
Reply

Messages In This Thread
RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - by kerasus - 17-12-2017, 23:03

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)