16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
18-12-2017, 00:08,
RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
Hep söylüyorum Hoca o malum Caner olayından beri takıma hakim değil bence. Bildiğim bir şey yok ama sadece tahminim bu yönde. Metin Diyadin takımlarında genellikle disiplin sorunu yaşanıyor zaten. 
  Metin Diyadin bence Birinciden sonra hücum futbolunu bu takıma en iyi oynatan hoca benim gördüğüm. Burada çoğu kişi hemfikir galiba. Fakat şu var bence bu ligi bilen bir hoca ile de takım 30 puana ulaşabilirdi. Geçmiş senelerde başka takımda olsa fark yaratacak oyunculara sahip değildik fakat bu sene başka takımların isteyeceği 5-6 oyuncuya sahibiz. Fakat forvet konusunda büyük kazık yedik. Bozbağ klüp tarihinin en pahalı oyuncusunu getirdi ve bidon çıktı. Hadi dedik 2. Forvet bile Mehmet Akyüz dedik o taşır ondada karavana yaptık. Yönetimi de pek suçlayamıyorum aslında. Aldığımız 2 forvet de kariyer olarak bu lig için iyiydi. 
  Yönetimin en hatalı olduğu taraf orta sahada rotasyon oyuncusu olmaması ve kaleci. Bunlar direk yönetimin kabahati. 
   Ben oyuncu grubu ile sıkıntısı yoksa Diyadin ile devam edilmesi taraftarıyım. Fakat eğer oyuncu grubu ile sıkıntısı varsa maalesef hoca gitmeli. Çünkü Türkiyede işler böyle yürüyor.
Reply

Messages In This Thread
RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - by 123456 - 18-12-2017, 00:08

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)