16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
18-12-2017, 00:28, (This post was last modified: 18-12-2017, 00:35 by bulancak28.)
RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
Hala kendime gelebilmiş değilim. Ulan 13 yıldır şu takımın maçlarını izliyorum, küme düştüğümüz Sakarya maçından sonra heralde en çok kahrolduğum maç bu oldu. Ulan şu ligdeki 16 takımdan birine, G.Antep'e yenilsek bile gam yemezdim. Şu bitik samsuna yenildik ya, gerçekten anlam veremiyorum.

Hocadan önce bu takımdan gitmesi gereken çok adam var. Tekrar söylüyorum, Dale'nin bu takımda asla yeri olamaz. Mehmet Akyüz Alanya maçıyla zaten kredisini bayağı azaltmıştı, bugün bitirdi.
Sinan 90 dakikayı çıkaramaz. Bu adamı ısrarla niye ilk 11'de başlatıyor anlamıyorum senin kenarda Mert Örnek gibi bir gencin var. Jones, eyvallah bir şey yapmaya çalışıyor, ama hedefin süper ligse seni taşıyacak oyuncu değil. Sinan da keza. İkisinin de iyi niyetinden zerre şüphem yok, ama olmuyor işte.
Volkan bu ay dönecekmiş, inşallah eski formunu yakalar şu arada.
Metin Hoca'yı eleştireceğimiz çok nokta var. Ama şu puan tablosu da onun eseridir. Ben şu piyasadaki başka bir hocanın bu kadroyu buraya kadar taşıyabileceğini düşünmüyorum.
Reply

Messages In This Thread
RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - by bulancak28 - 18-12-2017, 00:28

Forum Jump:

Users browsing this thread: 18 Guest(s)