16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
18-12-2017, 15:02, (This post was last modified: 18-12-2017, 15:04 by bulancak28.)
RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
(18-12-2017, 14:51)heyulaanil28 Wrote: valla Metin hoca için ilk 10-12 haftanın hocası demiştim öylede gidiyor açıkcası ite kaka gidiyoruz kadro meselesine gelince tamam jones,dale bunlar saatçi olur ama bu ligin en iyi orta sahası sende Dodo ve Dimitriadis keze yerli oyuncu Reçep sende stoper desen Aykut karakterini görüşünü beğenmem ama futbolcu olarak bu ligin üstünde oyuncu ligin en sağ beki Caner sende beğenmesek de Canberk,Dialiba bu ligin hatırı sayılır iyi oyuncularından kadro o kadar kötü değil Ümraniye'nin kadrosu çok mu iyi hayır iyi bir takımlar takım olarak iyiler tıpkı İstanbulspor gibi açıkcası ben kadroda eksikler var golcümüz yok ama bu kadar kötü kadromuz olduğunu düşünmüyorum ilk 2 den çıkacak bir kadro var istenirse Metin hoca ile takım arasında sıkıntı var bu net gözüküyor kazandığımız maçlarda bile gazla ite kaka gittik hoca değişikliği şart bence vakit kaybetmeye gerek yok.

Kadro kağıt üzerinde iyi kadro. Alınan tüm oyuncular sene başı hepimizi memnun attı. Ama kazın ayağı öyle olmadı. Takım olmadıktan sonra ister Dale gelsin ister İbrahimoviç. Bir cacık olmuyor. Yüreğiyle oynayan oyuncu sayısı 5-6'yı geçmiyor. Sinan ve Jones oynamaya çalışıyor, ama onların da kapasitesi izin vermiyor. Bir renkdaş yazmıştı, Allah aşkına şu samsunun, Erzurum'un, Eskişehir'in kadrosuna bakın. Kağıt üzerinde herkesi ipe dizer süper lige çıkarlar. Ama gelin görün ki bizim burada istediğimiz Ayite 8 maçta 1 gol atmış. Geçen sene rakip defansların içinden geçen Dialiba şimdi iki top atamıyor.
Burada suçlu kimdir bilmiyorum. Metin Hoca mı, oyuncular mı yoksa yönetim mi. Yönetimden bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum parasal açıdan bir sorun yok. O zaman ya hoca ya da oyuncular sorumlu. Oyuncular sorumluysa da ayıklayacaksın abi, hangisi Giresunspor'dan daha değerli yani.
Reply

Messages In This Thread
RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - by bulancak28 - 18-12-2017, 15:02

Forum Jump:

Users browsing this thread: 16 Guest(s)