Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
26-12-2017, 18:58,
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
(26-12-2017, 10:44)Yaglidereli Wrote: Neyse buradaki, marmaralı çotanaklardaki ortamın bozulmaması gerekir. Bu tip oluşumlar kültürün temeli olur. İleride büyür ve yıkılmaz bir bina oluşur. İnşallah daha da kalabalıklaşır insanların Giresunspor'a ilgisi artar.

ahh ah bu zaten bozulmuş hali. tribünden kopardıkları koyu giresunsporlu adam da az değildir yani. neyse sebeplerine ve detaylarına çok girmeyim, sonuçta zamanında abi dediğimiz saygı duyduğumuz insanlar..

benide hiç alakam yokken marmaralı çotanaklarında kurucusu şevki abinin buraya davet etmesiyle tanıştım giresunspor ile. özellikle 2. ligde çok güzel deplasmanlarımız oldu 5-1 lik ads finali dahil. zaten o maçı yaşayıpta 2. takımı tutmak çok enteresan geliyor bana. maçlarda yalı28 nickli bahadır abiyle canlı yayın yapardım hep. tabi o dönem oyuncuları sahada tanımıyorumda, şimdi top bizde şurdan atak yapıyoruz vs diye anlatıyorum :Smile birde 4-3 kaybettiğimiz antalya deplasmanını unutmam. gol oldukça erkan arkadaşımıza haber verirdim. 3-1 geriden gelip 3-3 yapınca nasılda eski antalya stadında tellere tırmanışımız vardı. neyse sevincimizi yaşadık falan onlar santrasını yaparken bende erkanı arıyorum. telefon çalarken o arada 4. golü yedik. 3. golümüzü haber vermek için ararken 4. golü yediğimizi söylemek ne koydu valla. peker zamanı tüm transfer haberlerini ve detayını valıtlı28 abimden duyardım. hatırlarsınız eses forumlarında görüyordunuz maç zamanı valıtlı abiyi. osman çırak geldiği zamanda bu kez pekerin nasıl engellemeler yapmaya çalıştığını da anlatırdı. 

hatta burada iş için bi fuar dolaşırken tesadüfen fatih kitapçıyla karşılaşmıştık. onun oteli stand açmıştı oda başındaydı. tanıdı tabi beni, sohbet ettik 5-10 dk. ki benim için efsane başkan odur kesinlikle.
Reply

Messages In This Thread
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - by kerasus - 26-12-2017, 18:58

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)