ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
27-12-2017, 22:28,
RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir
Hakem açık şekilde Başakşehiri tuttuya la.Bu kadar da olmaz.Hükümet düştüğünde kim kurtaracak bunları bilmiyorum.Ne güzel oldu şunları yenmek.
Bir gece önce yaptığınız tartışmanın cevabını umarım almıştırsınız.Bu maçta ki taraftar topluluğu maç seçenlerden oluşmuyordu.Hepsi teşvik edilmiş öğrencilerdi.Onlarda olmasa bir önce ki maç ile aynı oranda doluluk olurdu.Yalavuz üzüldüğüm bir konu var.Ben onların yaşındayken ligin bütün maçlarına gidiyordum.Abi beni önüne alır mısın ? lafıydı benim biletim.Girer izlerdik.O zamanlar da gördüğümüz en iyi lig 2.ligdi.Şimdi ki gibi nisbeten kaliteli lig değildi.Değişen zaman ve şartlar götürmüş bizlerden.Hepsinin elinde telefon başka şeyler ile ilgililer.Eminim ki çoğunun da ilk maçıdır.Sigara içmek içinde bir fırsat oluşturmuş bu maç.Maşallah tribün duman altı.Kızlar sıra vermiyor erkeklere.
Ben onlar gibiyken ligi bilir, kadroyu baştan aşağı sayardım.İlk defa takımı görüyormuş gibi davranmalarını garipsedim açıkcası.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Messages In This Thread
RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir - by mvsr - 27-12-2017, 22:28

Forum Jump:

Users browsing this thread: 11 Guest(s)