ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
13-01-2018, 18:23, (This post was last modified: 13-01-2018, 18:24 by kral1234.)
RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir
(13-01-2018, 16:31)Umvsr Wrote: Konu dışı;
Acayip kıl oluyorum şu Başakşehire.Bitim kadar seviyorsam adam değilim.Bir yığın adı, sanı, namı olan kulüpler var.Bunlar kadar harcaması yok arkadaş.100 yıllık kulüpler meteliğe kurşun atarken bunlar 15 milyon lirayı şak diye bir oyuncuya bağlıyor.Taraftarın yok, stad gelirin yok, ürün satışın yok maşallah dönüyor değirmen.
Atıyorum, Vefa, Karagümrük, Sarıyer gibi kulüplerden bir tanesinin elinden tutup bu aşamalara getirselerdi bu kadar içerlemezdim.
En son Cenk rekor fiyata satıldı.Satan kulüp bunlar kadar gümbüremiyor be.Gidiyor ABD’den ya tutarsaysa adam alıyor.

İnşallah eleriz bunları.O gün bayram edeceğim.Turuncusuna da mavisine de tövbe ya.

Arkasında hükümet desteği var. Yönetimin yarısı ibb’de şirket müdürü dolayısıyla İbb para akıtıyor. Firmalar takır takır sponsor oluyor. Sponsor olan firmalar hem düşük vergi veriyorlar hem de ihale alıyorlar. Taraftardan üründen gelecek para ile ancak bir maçlık gideri amorti edersin en fazla.
Reply

Messages In This Thread
RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir - by kral1234 - 13-01-2018, 18:23

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)