Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
Şimdi moda şu oooo transferleri gördünüz yumuşadınız noldu başkan sesi kestimi çekiyorlar sağda solda biz başkana transfer yapamaz demedikki ya inatla transfer yapmıyor diye yırtındıki erkenden forvet al dedik maddi güç vardı ama vizyon meselesinden başkan zora girince aldı topçuları hepsi kapalı kutu ben videodan çok adam gördüm Giresunda ha iyi çıkar ayrı mesele, lakin şu var işte iyi çıkarı deneyecek ne zaman ne de durum var atı alan ordudan çıktı samsuna doğru gidiyor, bu adamlar ne zaman oynuyacak ne zaman hazır duruma gelecek en az 2 hafta olsa 7 puan olan fark olası 3 puan kayıpla 10 olacak vs. neyse bekleyelim görelim hee birde şu skor taraftarı ve de mevcut durumu eleştirdiğimizde garip garip yazanlar en az milleti çok bilmekle itham edenler varya onlarda bazı işlerden çok anlıyorlar.He birde bu kadar konuşuyorum maçlara gelemiyorum ama maddi birçok anlamda desteğimde var ondan böyle uzun konuşabiliyorum malum bu sebepte çok önemli bu olmadan da eleştiremiyorsunuz .
Başkentten !
29-01-2018, 23:54
Reply

Messages In This Thread
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları - by turkuaz_0628 - 29-01-2018, 23:54

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)