20.Hafta | Giresunsporumuz 0-1 İstanbulspor
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
RE: 20.Hafta | Giresunsporumuz 0-1 İstanbulspor
yav arkadaş düşündükçe işin içinden çıkamıyorum ya. Ulan dünkü oynadığımız futbol varya, ankaragücü rize ümraniye falan en iyi top oynadıkları seviyedir. bizim içinse sıradan bir maç oldu oyun anlamında. ki ona rağmen top girmeyince gitmedi, çok net goller kaçtı. yani dünkü yenilgiden hocayı suçlamak tam manasıyla artniyettir. Hayır bide dün akşam X Y Z falan diye isim vermeden açıklamaya çalıştımda, hadi isim verelim. Ulan fatih Atik denen adamı transfer eden kişiye methiyeler düzen, büyük başkan efsane başkan diye dötünden ayrılmayanlar, aynı fatihi neden oynatıyor diye metin hocayı istifaya çağırıyor. Bu işte bir çelişki yokmu?

Valla boştaki isimler kimler hiç araştırmadım doğrusu. Ama isim olarak değil ama durum itibariyle iki ihtimal var önümüzde. Birincisi bozbağ yine kendini temize çıkarmak için hoca konusunda kesenin ağzını açacak ve transfere harcamadığı hatta diyadinin kaç katını sayıp kariyerli kimsenin beklemediği bi hoca getirecek. maksat ahanda bakın sorun hocadaymış dedirtmek için gereksiz oğlu gereksiz yere fazla para harcayacak kendi egosu için. ikinci ihtimal ise, eğer eşek yüküyle maaşı gözden çıkarmaz bu ligin isimlerine giderse hedefi olan birini asla getiremez. mesele parasından değil, hedefi olan adam önce bi araştırır bu giresunspor nedir neyin nesidir. haliyle değil anlaşmak, bozbağın telefonlarına bile bakmaz "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". ozamanda mecburen banane elalemin transferinden hedefinden ben çorbama bakarım kafasında biri gelecek.
05-02-2018, 17:31
Reply

Messages In This Thread
RE: 20.Hafta | Giresunsporumuz 0-1 İstanbulspor - by kerasus - 05-02-2018, 17:31

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)