20.Hafta | Giresunsporumuz 0-1 İstanbulspor
Semih Karahan Offline
Posting Freak

Threads: 6
RE: 20.Hafta | Giresunsporumuz 0-1 İstanbulspor
bu hafta toplantı nedeniyle herşeyden uzaktım. zaten metin hocanın istifa haberinide arkadasımdan aldım . çok üzülldüm. istanbula bugün geldim ve babamla resmen tartıştık. onun demesine göre metin hoca bu kadroyu bilerek çıkarttı. yani kadro yetersizdi. zaten kadroyu ilk gördüğümde neden caner yok demiştim. jones konusunu bu hafta bir arkadasla konustuk 4-4-2 gibi oynarsak jones orada oynar diye ama jones bu sefer kanatta idi. izlemedim ama dialiba dan çok iyi oynamamıştır muhtemelen. ama 90+ gol yemekte olmaz kardeşim. metin hoca bu takımı üst seviyeye çıkarttı ama takım formsuzlaşınca da geri çeviremedi. ve istifa etti. bana göre kolay olanı yaptı . madem yönetim hoca aramıyordu neden istifayı kabul etti. neyse hoca konusuna gelirsek zonguldak yöneticisi demesine göre yılmaz vural giresunla anlaştım diye demiş. ben hiç ama hiç istemiyordum. bu taraftar metin diyadini iyi oynattıgı halde istifaya çağırdı yılmaz vuralda neler olur kim bilir. takım umarım kaosa sürüklenmez..
06-02-2018, 00:52
Reply

Messages In This Thread
RE: 20.Hafta | Giresunsporumuz 0-1 İstanbulspor - by Semih Karahan - 06-02-2018, 00:52

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)