Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
20-03-2012, 10:41,
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
(19-03-2012, 17:54)faruk28 Wrote: Olası bir düşüşte şimdiden oyuncularla kalmaları için çalışmalara mutlaka başlanmalı.
Özellikle Volkan, Onur, Mesut, Serdar, Berkay, Eren, Mümkünse Banahene..
Sakaryaspor'dan Levent Demiray'ı takım abiliği ve kaptanlık için transfer etmeli.
Bir de şimdiden Haldun başkan alt yapıya desteklenmeli. Şükrü Can'lar, Tuncer'lerin üzerine daha fazla gidilmeli.
Sayın Belediye başkanımıza gidilip. 3 ayda bir parkmetrelerin gelirlerini Giresunspor'a bağışlanmasını istenmeli.
Ufak tefek de olsa şimdiden Store için çalışmalar yapılmalı. Mümkünse 2.ligin tepe takımlarınından genç yetenek diyebileceğimiz 3-4 sağlam transferler yapılırsa. Sadece o ligde misafir kalırız.

banahene oynayamaz . alt ligde yabancı oynanmıyor .. oynasa bile yaşı yetmiyor .. levent baya yaşlandı .. ama 2.lig tam ona göre . volkan onur kalırsa eger geldğimiz gibi cıkarız . şükrücan ve tuncerlerin üzerine gidersen tersde tepebilir . sonucta bu adamlar 2007 den beri a takımda varlar . düşersek eren 1 dk bile kalmaz bu gidişle .. ali zorlunun da sözleşmesi bu sene bitiyor .. yenilenmesi gerekiyor ..
Reply

Messages In This Thread
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by aşıkcan28 - 16-02-2012, 22:57
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by Semih Karahan - 20-03-2012, 10:41
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by yucel28 - 29-06-2012, 17:23
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by emrullahe - 09-07-2012, 20:29

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)