24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
24-02-2018, 21:41,
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
(24-02-2018, 21:34)Semih Karahan Wrote:
(24-02-2018, 21:31)123456 Wrote: Zaten mevcut takım sağolsun tat vermediginden nostalji kuşağına çevirdik burayı.  Big Grin

ama eskiden öylemiydi ya . gençer ramazan sal ikilisi nasıldı ama . öyle ikili gelmedi . aykut özgür olurdu özgürü gönderdiler.

Biraz da özlem var o günlere ya. Çok siyasete girmeyeyim şimdi, ama genel olarak ülkenin durumu daha iyiydi, insanlar daha mutluydu, takım kendi halinde kavrulurdu, biz de öyle. Ramazan Sal-Gençer direk top geçer adam geçmez. Benim en sevdiğim ikili ama Selim Akbulut - Özgür Yılmaz ikilisiydi. Zaten 13-14 sezonu açık ara en sevindiğim sezondur. 

Balıkesirli bir arkadaş var bizim işte, geçen bahsi açıldı bizim o 2 yıl önceki meşhur son maçı konuşuyoruz. İstanbul'dan 15 saat yol gitmiştim sırf maç için. Maratondaydım. Son dakika golü yedik, herkes kahrolmuş. Ben de elimde telefon bir baktım trabzon 1 balıkesir 1. Bağırdım tüm stada "ula gol oldu gol" herkes sevindi tekrar. 10 saniye sonrası malum, dilaver güçlü :Big Grin 

Valla şu karadenizde kanser varsa iki sebebi var bir çernobil diğeri giresun Big Grin
Reply

Messages In This Thread
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - by bulancak28 - 24-02-2018, 21:41

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)