24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
25-02-2018, 22:51,
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
Ulan resmen içim soğumuyor "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yazmayacam dedim ama olmuyor, 1 saattir sigara içip kafamda gazişehir maçını düşünüyorum. Takım reaksiyon gösterir ilk 10 dakika da 2-0 öne geçeriz, taraftar gaza gelir, maçtan sonra internet manşetleri yazar "Giresun Gazişehir'e patladı" diye. Daha sonraki haftalarda o gazla manisa ve ads'yi tokatlar, yeniden play off kovalarız.
Sonra bir de diğer türlüsünü düşünüyorum, siktiriboktan goller yiyip yine 0-2 mağlup oluruz, rakipler kazanır, 12-13. sıraya düşeriz. Sonraki haftaya manisaya da yenilir iyice gerilip Ads ile final maçına çıkarız, o sırada da esesi ve denizliyi mağlup eden ads bizim karşımıza moralli gelir.
Oooof of, valla şurada ilk 2'yi kaçırıp play off'a kalacağız diye üzüldüğümüz günleri özledim. Çok değil ha, 1 ay öncesi. O an neler konuşuyormuşuz, şimdi neler konuşuyoruz. Bu takım adamın psikolojisini çok bozuyor. Akıllı adam işi değil resmen.
Reply

Messages In This Thread
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - by bulancak28 - 25-02-2018, 22:51

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)