24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
26-02-2018, 00:51,
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
Beyler sürekli spamliyorum burayı inşallah beni mazur görüyorsunuzdur. Rahatsızlık veriyorsam eğer lütfen kusura bakmayın. Evde yalnızım, yarın iş var erken kalkacaz ama zerre uyuyamıyorum. Aklım sürekli takımda.
Turkuazın dediği gibi nasıl bu hale geldik onu düşünüyorum. Nasıl olur da 7 maçta 1 puan alırız? Son 10 resmi maçta 1 beraberlik 9 mağlubiyet, 0 galibiyet.
Ordunun düştüğü sene, hatırlayan vardır. İlk haftalarda gsyi yenmişlerdi ikinci mi neydiler. Şampiyonlar ligine gideceğiz diyorlardı. Aynı sene onlar da bir düşüşe geçti en sonunda küme düştüler. Gel zaman, git zaman, şu an ordu 1.amatöre gidiyorlar.
Aklım hep şu gazişehir maçında. Totem yapayım, bakmayayım dedim yok olmuyor. Hep o bizim sahayı düşünüyorum. Oyuncuların eli ayağına dolaşır, maçın başı yine salak saçma bir gol yer, ya da penaltı verilir geri düşeriz diye korkuyorum. Sonrası malum, ıslıklama taraftar protestosu vs.
Şampiyonluğun "Lüften argo kelimeler kullanmayınız", bu takımı şampiyon olsun diye tutmuyoruz biz. Ama şu kendimize güvenimizi kaybettik ya, takım olma olgumuzu, dostluğu, arkadaşlığı kaybettik ya, işte ona çok üzülüyorum.
Beyler, bu takımın soğukkanlı olması lazım. Şu gazişehirden alınacak 1 puan bile bizi çok farklı yerlere getirebilir. Gazişehir-Manisa maçlarıyla 2-4 puan arası toplarsak eğer, ben iddia ediyorum bu takım dirilir. Playoff kovalar mı kovalamaz mı tartışılır, en azından ligi orta karar bi yerde bitirir, kafa rahat önümüzdeki sezonu planlarız. Yeter ki şu maçtan en azından 1 puan alabilelim.
Reply

Messages In This Thread
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - by bulancak28 - 26-02-2018, 00:51

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)