Poll: Metin Diyadin 'in yeniden gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
You do not have permission to vote in this poll.
Doğru Tercih.Gitmemesi gerekiyordu.
96.15%
25 96.15%
Yanlış Karar.Başkası gelebilirdi.
3.85%
1 3.85%
Total 26 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Metin Diyadin Yeniden Giresunspor'da
28-02-2018, 01:16,
RE: Metin Diyadin Yeniden Giresunspor'da
Ya bu olanlar neden şaşırttıki caner ve de çağların takım üzerindeki etkisi zaten ilk olarak metin hocayı tribünlerin önüne atarak başlamadımı, papaz çok abi takımda yabancılarda bile dodo dürzüsü sivri, sakalı milletin götüne batan aykut bu takımda tek lider olmalı bana göre versinler kaptanlığı, Kimse Giresunspordan üstün değildir.
Yılmaz vural neden "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" atsın doğru diyor adam futbolcuya ipi fazla verirsen parmağında oynatır işte böyle , bizim Giresuna esasında İstanbul takımlarında olduğu gibi takım içine sokulacak bi yönetici lazım, bu oyuncu grubundaki bazı topçular ilk olarak metin hocayı göndermek için bir kaç hafta takımı provake ettiler sonrasında yılmaz vuralda papaz olunca işlerine gelmedi 3 haftada öyle yattılar olan bize Şehrimize oldu ben hala diyorum bu takım 3 galibiyet her türlü alır gönder caneri, çağları, dodoyu ne kadar papaz artı mali yükü olan adam varsa senenin yapılanmasını metin hocaya ver işine baksın birde bozbağ şu menajer ve kasetten topçu izleyip alma işini bıraksın tamam scoot ekibi yok ama allah aşkına yerli yabancı bir sürü futbolcu var, izle izlettir.
Başkentten !
Reply

Messages In This Thread
RE: Metin Diyadin Yeniden Giresunspor'da - by turkuaz_0628 - 28-02-2018, 01:16

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)