Poll: Metin Diyadin 'in yeniden gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
You do not have permission to vote in this poll.
Doğru Tercih.Gitmemesi gerekiyordu.
96.15%
25 96.15%
Yanlış Karar.Başkası gelebilirdi.
3.85%
1 3.85%
Total 26 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Metin Diyadin Yeniden Giresunspor'da
28-02-2018, 02:32,
RE: Metin Diyadin Yeniden Giresunspor'da
Olayları şimdi takip ettim. Resmen kanım dondu. Sigaramı yaktım, mevzuata giriyorum:

1) Sayın Başkan şöyle bir cümle kurmuş: gol attığımızda yerinden kalkıp sevinmeyen adamlar. %100 olmamakla birlikte burada %90 Özgür ve Berkan kastedilmiş. Sayın Bozbağ şu an o koltukta başkanım diye oturuyorsa, sağda solda uefa lisansı, mali yapı diye dolanıyorsa bunda Özgür Yılmaz ve Berkan Yıldırım'ın çok emeği vardır. Bu takımı şampiyon yapan kadronun belkemikleridir, 5 sene sıfır sıkıntı ile oynamışlardır, Özgür ve Berkan'ın yer aldığı defans hattı geçen yıl Giresun'da neredeyse hiç maç vermemiş, ligi 34 gol gibi gayet cüzi bir gol yeme sayısıyla kapatmıştır. Maval okumasın kimseye.
Geçen yıl Bolu'ya 4-1 kaybettiğimiz maçta bizzat tribünde olan biri olarak, maç sonu takım çağrıldı, herkes giderken bir tek Berkan geldi. Af diledi, takımı taşıdıkları noktayı hatırlattı ve helallik istedi. Sen böyle bir adamı böyle bir şekilde bu takımdan kopardıysan eğer sana 1000 kere yazıklar olsun. UEFA lisansıymış. Caner Arıcı'ya ver, o seni götürür UEFA'ya.
**Dipnot: Bu sene Özgür ve Berkan'ın forma giydiği hiçbir maçı kaybetmedik.

2) Yılmaz Vural'ın haklı olduğu yönler var. Kesinlikle bir oyuncu çetesi takımı kontrol altına almış durumda. Bunun hakkında ben daha önce bir kaç kere "bu takım sabote ediliyor" başlığı altında tahmin yürütmüştüm, nitekim doğru da çıkmıştır. Takımda papazlar var, bunlar toplantı yapıp Yılmaz hocayı istemediklerini söylüyor. Programnda bunu başkana soruyor, başkan "sen kalkıp Murat'a şunu demişsin, Caner'e bunu demişsin, Hüsamettin'i sol açık oynadın mı" diye sormuşsun diyor. Yılmaz Hoca orada, oyuncuyu başka yerde değerlendirmek için bunu diyor, başkan Yılmaz Hoca'nın oyuncunun mevkisini doğru düzgün bilmediği için söylediğini iddia ediyor.
Bakın, Yılmaz Hoca'yı maç içinde oyuncu değişiklikleriyle, taktik anlayışıyla eleştirebilirsiniz. Ama kalkıp da, böyle bir durum karşısında eğer başkan oyunculardan yana taraf oluyorsa (ki takım içindeki kavgaları sağır sultan duydu) kusura bakılmasın ama bunun adı kepazeliktir. Hocana sahip çıkmamışsın, oyuncuların önüne atıp, onlardan gelen direktif doğrultusunda yol vermişsin. Denizli ve Elazığ maçlarının kesinlikle normal maçlar olmadığı aşikardır.

3) Yine başkana dönüyorum, programda yapılan eleştirilere kalkıp da sadece "tesis, uefa lisansı, borç vs." üzerinden cevap vermek (ki başkanın bunları diyişinin 92039203. tekrarı) tamamen algı yönetimi yapmaktır. Eğer o programa bağlandıysan, kalkıp neler olduğunu bütün açıklığıyla anlatman gerekiyordu. Hiç olmadı, bir basın toplantısı yapılabilirdi. Burada bu kadar insan bu takımı tutuyor, bu takım hepimizin doğduğu, büyüdüğü, ekmek yediği, yaşadığı şehirdir ,anamızın atamızın topraklarıdır. Biz de biliyorduk gidip fb,gs,bjk tutmayı. Gönül borcumuz var dedik Giresunspor'u tuttuk. Bu kadar insanı aptal yerine koyma başkan. Hadi 1imizi yedin, 2imizi yedin ama bu kadar kişiyi mi yiyeceksiniz?

4) Bu kadar yerdikten sonra bir konu da hakkını verelim: Metin Diyadin kesinlikle şu şartlarda getirilmesi gerekilen bir isimdir. Metin Hocayı hepimiz az çok tanıdık ve gururuna ne kadar önem veren biri olduğunu biliyoruz. Şu şartlar altında (istifa ettiğinde zirveye, döndüğünde kümeye oynayan bir takım var) 1,5 yıllık kontrata imza atması demek, hocanın besbelli ki önemli imtiyazlar ve yetkileri aldığı anlamına geliyor. Ki, Metin Hoca Canermiş Ahmetmiş Mehmetmiş s.klemez, basar kadro dışıyı devam eder yola. Bu açıdan bizim adımıza bir şans olacağını düşünüyorum. Takımdaki papazları yolacak bir isimdir. Bozbağ biraz da bunu öngördüğü için Diyadin'i getirtmiş olabilir.

Özetle durumlar böyle. Metin Hocanın gerekli temizliği yapıp yoluna kaldığı yerden devam edeceğini düşünüyorum. Oyun felsefesi olarak zaten tartışmaya gerek yok. Son haftalarda inanılmaz basit ve saçma sapan goller yiyoruz. Hoca varken 20 haftada 19 gol yemişiz ki bunların 1 tanesi maçı son dakikalara doğru saldığımız Eskişehir maçı, 2'si de Altınordu karşısında Anıl'ın hatasından yenen goller. 3 tanesi de Bolu ve İstanbul'dan son dakika yenen goller. Öte yandan son 4 haftada yediğimiz gol sayısı 8. Bu bile yeterince şeyi açıklıyor sanırım.
Hoca önce bunu çözecektir. Takım gol atma konusunda sıkıntılar yaşayabilir, çünkü takımda forvet ve kanat yok "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". Korkiş ve Dialiba çöp oğlu çöpler. Jones kazma. Almeida desen bir numara göremedik. Fatih Atik tek gol atabilecek adam konumunda şu an Big Grin Yine de, şu gol yeme sorununa bir çare bulursa eğer bir şekilde iteler puan alırız. 10-17.haftalar arasındaki gibi, en kötü kör topal g.tüm g.tüm ilerleyerek kümede kalırız.
Gazişehir maçı çok şeyin anahtarı olacak. Ben Metin Hoca'ma güveniyorum. Neşteri alıp gerekli hamleleri yapacak, takımı maça hazırlayacaktır. Eğer bu maçı kazanırsak önümüz açık.
Reply

Messages In This Thread
RE: Metin Diyadin Yeniden Giresunspor'da - by bulancak28 - 28-02-2018, 02:32

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)