Poll: Metin Diyadin 'in yeniden gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
You do not have permission to vote in this poll.
Doğru Tercih.Gitmemesi gerekiyordu.
96.15%
25 96.15%
Yanlış Karar.Başkası gelebilirdi.
3.85%
1 3.85%
Total 26 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Metin Diyadin Yeniden Giresunspor'da
28-02-2018, 08:42,
RE: Metin Diyadin Yeniden Giresunspor'da
Yılmaz Vural'ın açıklamalarında haklı yönleri olabilir. Caner konusunda kendisinden böyle bir davranış beklenebilir ama geriye kalan açıklamaları kulübü karalamak adına boş beleş açıklamalar.

Yanında getirmişsin 3-5 tane yardımcı hoca e kendin de varsın sen hala topçuya orada oynar mısın burada oynar mısın diye soruyorsan sonra çıkıp televizyonlara ben şöyle eğitim aldım kimse görmedi hocalığımı beğenmediler diye ağlamayacaksın. Futbolcular içerisinde ne kadar karaktersiz işini düzgün yapmayan varsa teknik adamlık konusunda da görüyoruz işte ne halde olduğumuzu.

Türkiye kupasındaki geldiğimiz nokta,takımın isim sponsoru,Yılmaz Vural'ın gelişi-gidişi gibi birçok konuyla bu sene spor gündemini ciddi anlamda meşgul ettik.

Metin hocayla ilgili de burada maicon yazmıştı sanırım eğer giderse yerine gelecek hoca bu savunma hattı ve futbolcularla delik deşik olur her maç gol yeriz diye Bulancak28'in paylaştığı istatistikte bunu kanıtlıyor.

Özgür ve Berkan konusunda da başkana hak veriyorum. Bu adamların bugünlere gelmemizde ne kadar emek harcadığını inkar eden yok ama
bunlara o fırsatı verenin Giresunspor takımı olduğunu unuttular. Sezon başında başka takımlarla anlaşmaya çalıştıkları da oldu. Ayrıca geçen sene Özgür'ün yedeği yoktu takımda vazgeçilmez oyuncumuzdu bu rahatlıkla yaptığı kritik hataları vurdumduymaz bir oyun sergilediğini unuttuysanız hatırlayın.
Reply

Messages In This Thread
RE: Metin Diyadin Yeniden Giresunspor'da - by ultras - 28-02-2018, 08:42

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)