maçtaydım günü birlik çorumdan gittim marmaralı çotanaklar ile. çokta güzeldi. kapalı da güzel tribün yaptık ama tribün ilk golden sonra bagırmayı kesmemesi yani gol anında bile kesmemesi çok iyiydi. tribün dergiye yazdıklarımı aşağı yukarı burayada yazacagım. adamlar çok iyi yere yattı . ben böyle yatma görmedim. hüsama bundan sonra laf söylemem ben. canlı gözümle gördü mücadele hırs savaşma takımını savunma itişme kakışma falan herşeyde vardı. ver kaptanlığı takılsın

ahmet çok kötüymüş ben golleri pek anlayamadım zaten. adamlar gol atınca şaşırdı biz gol mü attık gibisinden. dialiba o gölü ataydı şuan bunları konuşmuyorduk. bu hafta atta oynamalıydı ki herkes onu konusuyordu. .neyse haftaya korkiş geliyor . ahmad çok iyiydi. almeida da . ama batuhandan bir cacık olmaz. birde hamburg da oynuyor. valla dodoyu kesek hakan ile panos olsun 4-4-2 ye dönelim. sinan forvet oynar bu azmiyle. takımı ateşliyor sinan ile hüsam. tamam yeteneksiz ama ateşleme iyi. çağların penaltısına bakamadım ama özetten gördüğüm kadarıyla resmen yerden ortaya vurmuş adamlarda çıkarttı tabi. sezerin pozisyonunda el diye bağırdım ama sonradan gördüm kırıldıgını çok kötü oldu içim. neyse olan dışardı merzifon soğunda 1,5 saat beklemek ve boğaz patlamasına olsun napalım

gidilecek çok deplasman ... ama bu isteksizliği görünce kahroluyorum ..
bu arada penaltı kaçmasıyla takımın herşeyi bitti tükendi .