28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz
18-03-2018, 21:47, (This post was last modified: 18-03-2018, 21:47 by maicon_28.)
RE: 28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz
Özeti yeni izledim Anıl 1 gol hariç hepini içeri almış, 1 tane de kurtarış yapmış. (Belki özete alınmayan var mı bilmiyorum)

3-2 öne geçtikten sonra skandal gol yemiş, gol yemenin dışında bu tarz hatalı goller takımı psikolojik anlamda da bozar. Altınordu maçını 2-0 dan 3-2 yaptık (ayrıca yediği 2.gol skandaldı hadi onu geçtim hatadır diyelim) her şey dört dörtlük giderken b.k varmış gibi açıldı 3-3 oldu takımı da bozdu. Normal bir gol yesek 3-3 olsa gam yemeyeceğim, takım psikolojik olarak bozulmazdı..

Bugün de aynı şey olmuş, rakip ve taraftar şok olmuş 15 dk mala bağlamasa bizimkiler o gazla 4-2 yapardı. Skandal gol yemiş 3-3

Ahmet yan toplarda, oyun kurmasıyla,tecrübesiyle gayet iyi diyebiliriz. Birebir-karşı karşıya da %90 golü yiyor sıkıntısı o.

Bu hata da Bozbağ'a yazar yine, o kadar Ali Şaşal'ı al arkana yaslan dedik, gitti emekli Ahmet'i aldı. Hangisini oynatsak patlıyoruz, Anıl'ı oynatınca daha çok patlıyoruz o ayrı konu..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Messages In This Thread
RE: 28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz - by maicon_28 - 18-03-2018, 21:47

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)