28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz
18-03-2018, 23:51, (This post was last modified: 18-03-2018, 23:53 by maicon_28.)
RE: 28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz
(18-03-2018, 23:42)bulancak28 Wrote: Aga parası tamam da gelen oyuncu da az biraz karakterli olacak ya. Bakın Ankaragücü'ne, adamlar para almıyor ama nasıl oynuyor. Bir de bizim eşşeklere bak. Yönetim ara transferde ağır s.çtı ona tek bir lafım yok, ama sene başında alınan Dialiba,Akyüz,Dale,Canberk,Caner gibi adamlar hepimizi sevindirmişti. Gelinen hal ortada. 
Kaleci için de, bundan sonra kaleye Ali Aydın geçsin anasını satayım. Var mıdır izleyen eden? Anıl'dan Ahmet'ten daha kötü değildir heralde.

Dostum altyapımızdan çıktı bizim evladımız, kötülemek gibi olmasın ama Ali Aydın'ı halı sahaya çağırsan, 2.hafta acaba çağırmasak mı diye düşünürsün Big Grin   Giresunlu-altyapı kontenjanından takımda kalıyor diye düşünüyorum.

Diğer dediğinde de haklısın. Takıma 2 tip oyuncu almayacaksın 
1-Yaşı başı geçmiş, futbola ve başarıya doymuş papaz almayacaksın v
2-Saçına başına çok dikkat eden, instagramda sürekli paylaşım yapan genç artist almayacaksın. Futbolcuları instagram bozuyor bence.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Messages In This Thread
RE: 28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz - by maicon_28 - 18-03-2018, 23:51

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)