28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz
25-03-2018, 19:56,
RE: 28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz
(24-03-2018, 19:53)GurbettekiCotanak Wrote:
(22-03-2018, 22:49)bulancak28 Wrote:
(22-03-2018, 19:25)GurbettekiCotanak Wrote:
(22-03-2018, 16:45)bulancak28 Wrote: Hocam planyalım planlamasına da daha takımın ligde kalacağı belli değil. Bir maç alıp ligde kalmayı garantiliyelim ondan sonra zaten uzun uzun konuşuruz. Planın ilk kalemleri zaten belli.

Kaliriz kaliriz ondan suphem yok oyle yada boyle bir sekilde ligde kalir takim. Sen kimin dusmesini istersin?

Bana kalsa Ümraniye yab da Gazisehir düşsün hacı Big Grin Eskiden olsa Samsun veya Eskişehir derdim. Ama öte taraftan da ikisi de taraftarı olan şehir takımları. Belediye takımlarının cirit attığı günlerde ikisinin de düşmesini çok istemiyorum aslında, hem oynadığımız maçlarda da, her ne kadar isler kahpelige varsa da, bir heyecan, rekabet oluyor.

Ben direk Eskisehir derim, cok antipatikler ya, aslinda bando takimini cikar onlarda fos taraftar olarak.

Taraftarı kahpedir ama stadı dolduran bir taraftar yiğidi öldürelim hakkını verelim şahsen ben eskişehirin  maçlarından zevk alıyorum güzel atmosfer oluyor ist ümraniye izlerken futboldan soğuyorum
Derelili çotanak
Reply

Messages In This Thread
RE: 28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz - by sokakbaşımeyhane - 25-03-2018, 19:56

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)