28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz
26-03-2018, 20:08,
RE: 28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz
(25-03-2018, 19:56)sokakbaşımeyhane Wrote: Taraftarı kahpedir ama stadı dolduran bir taraftar yiğidi öldürelim hakkını verelim şahsen ben eskişehirin  maçlarından zevk alıyorum güzel atmosfer oluyor ist ümraniye izlerken futboldan soğuyorum

bir bildiğin vardır mutlaka, sana aksini anlatacak değilim. ama benim gördüğüm tanıdığım eses taraftarı bence hem tribün olarak çok iyi hemde iyilerdir. son 2 senede özellikle sanalda mal mal yazışmalardan kaynaklı gerginlik olsa da, ben bunları reelde yaşamayıp ilk gittiğim eses deplasmanında gördüklerimden dolayı sempatim hep vardır esese. hatta hiç unutmam, bir ara tribünde kapalının bize yakın kısmında bi grup aleyhimizde tezahurat yapmaya kalktı(küfür bile değildi ama neydi tezahuratı hatırlayamadım şimdi), ama tüm stad hemen susturdu o çatlak sesleri. böyle bişeyi hiçbir deplasmanda görmedim neredeyse. zamanında kardeş dediğimiz bolu bile kahbeliğin kralını yaptı küfürlü tezahurat konusunda, ama hiçbişeyimiz olmayan eses taraftarı bir grup çatlak sesi hemen susturdu. maçtan sonra da ok güzel uğurladılar. sonrasında tribündergi gibi ortak alanlardan sağlam kişilerlede tanıştık, çok efendi delikanlı kişiler. inönüye deplasmana geldiklerinde aralarına katılıp yeşil-beyaz atkımı sallamama bile izin verdiler. ki o stadda yeşil beyaz sallamak kolay iş değil, malum bursa olayları. 

tribün olarakta sağlam denilen sakarya kocaeli ksk falan halt etmiş yanlarında. onların eski stadındaki açık tribünde yaptığı sağlam tribünü, birçok anadolu tribünü rüyasında bile göremez. sakarya kocaeli stadı gibi kapalı ve dar tribünde belli bi gurubun bapırmasıbile baya etkili oluyor. ama onların açık tribünü hem çok geniş hemde açık. ve ancak full kapasite dolup hep bir ağızdan tezahuratlara eşlik ettiğinde ancak etkili olabiliyosun. bunu başaracak tribünde anadoluda çok nadir.
Reply

Messages In This Thread
RE: 28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz - by kerasus - 26-03-2018, 20:08

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)