28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz
27-03-2018, 09:26,
RE: 28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz
(26-03-2018, 22:36)bulancak28 Wrote: Çatlak yumurtalar da iyi insanlar da elbette ki her tribünde var, bizde de bir sürü var. Eskişehir taraftarından genel olarak ben de hazzetmem sebebi sürekli böbürlenmeleri. Geçen sene playoff maçındaki koreografimizde "bu ne lan, bu mu koreografi", "giresunun yapacağı koreografi bu kadar olur", "işte esesten öğrenecekler zamanla" tarzı paylaşımlar yapmışlardı o günden beri daha da bir ısınamadım. Şahsi görüşüm, anadoludaki en iyi tribün açık ara Ads'de.

Benim bahsettigim sezonda mesela giresundaki ilk maçta stad fulleyince sergeni izlemeye gelmislerdir hehe gibi salakca yorumlar yapiyorlardi. Ama rovansta stadlarina gelen en saglam deplasman tribununu gorunce ciddi manada saygi duymaya basladilar. Yani tanimadiklari ve ilk kez karşılaştıkları bi takimi once kucumsediler ama taniyinca hakkini verdiler. Ha ama simdi aradan yine bi 10 sene gecmistir. Onlardada muhtemelen tribuncu kitlede değişiklikler olmustur haliyle. Be bizde o zamanın cok gerisindeyiz. Yani yine bi tanimama soz konusudur haliyle. Ha diyeceksin tanimayinca kucumsemekmi gerekir? E kendileride bi nevi ust segmentte olduklari icin adini sanini biomedikleri takima biraz yukardan bakma oluyor malesef. Yahu kodunun samsunu bile kucumsuyor la eses nedir?
Reply

Messages In This Thread
RE: 28.Hafta BB.Erzurumspor - Giresunsporumuz - by kerasus - 27-03-2018, 09:26

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)