29.Hafta | Giresunsporumuz - Altınordu
30-03-2018, 01:21,
RE: 29.Hafta | Giresunsporumuz - Altınordu
(29-03-2018, 19:58)kerasus Wrote:
(29-03-2018, 15:53)emre_1466 Wrote: Bucaspor, Süper Lige çıktı menajerler kulübü ele geçirdi, hala bellerini doğrultamıyorlar aradan kaç yıl geçti. Altınordu da aynı akıbete maruz kalabilir. Birinci ligde kamuoyu baskısından yoksun bir şekilde senelerdir aynı hocayla güzel bir istikrar yakaladılar. Süper Ligde bu çizgiyi tutturmak zor. Gs`yi yendin Fb`ye yattın, Bjk`yi yendin öbürüne yattın muhabbetleri başlayacaktır. İstanbul medyası bu takımı hemen harcayacaktır.

Zamanında Bucasporu süper lige çıkaran ve Şimdiki Altınordu Yönetimi aynı kişi(ler) diye duymuştum. Yani süper lig serüveninden sonra Buca'yı bırakıp Altınordu'dan devam ediyorlar diye biliyorum. Dolayısıyla aynı hatayı ikinci kez yapacaklarını sanmıyorum. Ki o zamanın Bucası süper lige gayet sağlam oyuncularla çıktı, şimdiki Altınordu ise tamamı kendi oyuncularıyla devam ediyorlar. Buca o dönemin gözde hocalarından Bülent Uygun'a güvenmekle kendi ipini çekmişti. 

Kısacası Altınordu çıksın isterim ama bizi yenerek değil. Gazozuna da olsa Giresunspor Giresunspordur. Vurup geçelim kim napıyorsa yapsın.

tek kişiydi ve yönetimde çokça söz hakkına sahipti mehmet seyit özkan.. bucasporu tesislere boğmuştu ki bucaya giden görmüştür her taraf saha tesis.  ben baya altyapılarla ilgili meraklıyım ve araştırıyorum ordan biliyorum. ki izmire çokça gittim her gittiğimdede çok kişiyle konuştum.
Reply

Messages In This Thread
RE: 29.Hafta | Giresunsporumuz - Altınordu - by Semih Karahan - 30-03-2018, 01:21

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)