32.Hafta l rizespor - Giresunsporumuz
22-04-2018, 14:33,
RE: 32.Hafta l rizespor - Giresunsporumuz
(22-04-2018, 14:12)maicon_28 Wrote: Bizdeki bu şans varken her sene deplasmanda 3 puanımız garanti olan Adana Demir düşer

Bu arada bu seneden ders çıkartılması gereken çok şey var bende katılıyorum. Mesela Bozbağ ile olmayacağı kanıtlandı ama mecbur katlanacağız, adam bırakmıyor..

Ayrıca Metin Hoca , Mehmet Birinci ile beraber gördüğüm en iyi hoca olmasına rağmen sezon sonu yollar ayrılması gerektiğini ve Osmanlıspor küme düşerse İrfan Buz'u kapmamız gerektiğini düşünüyorum. Zaten Osmanlı'yı ligde tutarsa orada devam eder. Metin Hoca ile yollar ayrılmasını istememin sebebi kendisinin teknik kapasitesi değil, taraftar. En ufak tökezleme de tribünde mırıldanmalar başlayacağı, zaten tetikte bekleyen taraftarın günah keçisi ilan edeceği için sağlıklı bir ortam oluşmayacağını düşünüyorum. Şehir ve taraftar mental olarak sezona tam konsantre olmaz, negatif enerji olur. İrfan Buz gelsin transferler ona bırakılsın, özellikle yabancı transferler

Dogru aslinda. Bozbag ile olmayacagi kanitlandigina gore ve seneyede devam edecegine göre bari hocanin kariyerine engel olmayalim. Erkan hocanin iki senesini yedik zaten yaziktir. Gitsin hedefi olan bi takimda yapabileceğinin en iyisini yapsin.
Reply

Messages In This Thread
RE: 32.Hafta l rizespor - Giresunsporumuz - by kerasus - 22-04-2018, 14:33

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)