32.Hafta l rizespor - Giresunsporumuz
22-04-2018, 16:36,
RE: 32.Hafta l rizespor - Giresunsporumuz
(22-04-2018, 16:24)Semih Karahan Wrote:
(22-04-2018, 16:05)kerasus Wrote:
(22-04-2018, 15:42)bulancak28 Wrote:
(22-04-2018, 15:39)kerasus Wrote: yalnız böyle maç izlemek ne güzelmiş lan. çok afedersiniz zkim t.. ğımda maç takip etmek iyimiş valla Big Grin  o onu yensin o buna yatsın öbürü düşsün beriki çıksın. ohh sefam olsun be. şimdide erkan hoca ankaragücün yensin hayat bayram olsun.

Biz Samsun'u yenilir, Denizli Antep'i yener, Ümraniye ilk ikiyi garantileyip Bolu'yu playoffa iter ve son hafta ikisinin de iddiası kalmazsa o zaman curcunayı hep birlikte görürüz. Antep'e doğru teşvikler havada uçuşur ben size söyleyeyim.

Bi de şimdi baktım, Adana Demirspor eğer Erzurum'u yenemezse ciddi şekilde riske giriyor.

hiçbişey anlamadım ya. antepe niye teşvik gönderiyorlar? onlarında bizimde gazozuna maç değilmi?

aynen teşvik olsa ne olur bize giren çıkan olmaz diye düşünüyorum. bizim genel averajımızda iyi. aynı puan olsa bile ama ikili ve üçlü averaj kötü

Bize karşı oynasınlar diye işte? Adamlar da para yok oyuncular idmana çıkmıyor para almadıkları için seneye de hiçbiri muhtemelen durmayacak orada. Deseler ki Giresun'a kaybetmeyin para sizin, adamlar çıkar oynar bize karşı.
Reply

Messages In This Thread
RE: 32.Hafta l rizespor - Giresunsporumuz - by bulancak28 - 22-04-2018, 16:36

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)