RE: 32.Hafta l rizespor - Giresunsporumuz
evet bende @emre_1466 ya katılıyorum. Resmen 2.lig beyaz gruba doğru yolculuk yapıyorduk bir ara. Hiç kimse orada kadro dışı bırakamazdı balıkesir maçına kadar.
Balıkesiri yendikten sonra rize maçından önce takımdan 5-6 tane kadro dışı bıraksa bu sefer kamuoyunda yanlış anlaşılırdı, maç mı satıyorlar denirdi. Gerçi şimdi de bıraksalar aynı şey olacak, en mantıklısı antep maçında kadro dışı bırakmak. Takımda çağlar'ı kadro dışı bıraksan onur gelecek, caneri kadro dışı bıraksan yedek sağ bek yok. Murat berbat durumda, ahmeti bıraksan anıl daha beter vs. vs. daha devam eder. Yani ligde kalmayı garantilemeden böyle bir şey yapmak doğru olmazdı.
Bu arada kadro dışı kalmamak için, kariyerlerini olumsuz etkileyeceklerini düşündükleri için oyuncular belli bir noktadan sonra rölantiye aldıklarını düşünüyorum ve kazanmaya çalışmadılarını düşünüyorum. Onlarda sezonun kötü geçtiğini farkında 1 iyi 3 kötü şeklinde çaktırmadan iyi kötü Mayıs sonuna getirelim kafasına geldiler.
Benim hocaya en büyük eleştirim korkiş ve dialibadan bir şey olmayacağı apaçık ortada, artık bir noktadan sonra oha denilecek seviyedeyken hala ikisinden birine şans vermesiydi. Koffi atta ikisinden de kötü olamaz, hadi oldu diyelim biraz da o kötü oynasın ne olacaktı ? Mesela hakanın sözleşme feshedildi ama varken Panos-Hakan'ı kesinlikle denemeliydi. Dodo da bitirmişti sezonu.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|