RE: 32.Hafta l rizespor - Giresunsporumuz
Balıkesirspor maçını kazanmasaydık ciddi şekilde küme düşme riskimiz oluşacaktı. O esnada hocanın kadro dışı yapıp kumar oynama lüksü yoktu diye düşünüyorum. Maicon'un dediği gibi, Caner'i kesse Murat oynayacak, Abdülkerim'i kesse Onur oynayacak, Çağlar'ı kesse Hüsamettin oynayacak vs. Bunları oynatsa bu kez de sen bu takımı düşürmeye mi çalışıyorsun derler adama.
Kaldı ki Metin Hoca Erzurum maçına Onur ve Anıl ile başlamıştı. Netice ortada, geleni geçeni içeri aldık o maçta. Yani takımda kadro dışı yapsa yerine oynatabileceği adam yok. Gençleri sağolsun yönetim postaladı. Volkan tam döndü derken adam sezonu kapattı, belki de futbol hayatı bitti. Mert Örnek aynı şekilde. Atta sakat geldi vs.
Bir ikincisi, takım son bir kaç maçtır kötü oynamadı. Ankaragücü ve Altınordu maçlarında hakem tarafından alenen katledildik, bunu da göz önünde bulundurmak gerekir. Rize maçında da yine ofsayttan yedik golü. Yönetim,hoca diyoruz ama bu sene hakemlerden en çok çeken takım bana göre biziz. Rahat 6-7 maçımız yalan oldu.
Hocayı sadece Dialiba konusunda eleştirebilirim. Takıma zarar verdiği apaçık ortada olan bir adamı oynatması bana göre de yanlış.
Samsun maçına as kadro ile çıkalım. Olur da puan alırsak, ya da Eskişehir, Ads falan kaybederse zaten bir olayımız kalmayacak. Gaziantep maçına U21'i götürür gençlerin durumuna bakarız orada.
|