33. Hafta Giresunspor Samsunspor
28-04-2018, 21:50,
RE: 33. Hafta Giresunspor Samsunspor
Bitti sonunda. Heba ettik güzelim sezonu. Play off cepte ilk iki olur mu hesapları yaparken Samsun macına seviniliyor. Bugünkü maça gelmeyen taraftarlar seneye de bi zahmet gelmesinler takımı provoke etmesinler yediler takımı bizim ciddi anlamda taraftar problemimiz var kalitesizlik akıyor resmen. Bugün staddan ayrılırken çok üzüldüm bir sezon maça gidiyorsun hayaller kuruyorsun bir tarafta şampiyonluk kutluyor gelen gidiyor üst lige biz aynı yerdeyiz bizimkiler Samsun düştü diye göbek atıyor. Türkiye kupası devre arası dale nin takımdan ayrılması özgür Berkan’ın takımdan ayrılması gelmeyen golcü gocamanların takıma doldurulması oyuncu gurubunun şımarıklığı vurdumduymazlığı bizi yedi bitirdi. Bu seneden coook dersler çıkarılmalı yoksa birdaha çıkarmaya zamanları olmaz. Profesyonel yönetim+ istikrar+şehir ve taraftarın vizyonu ve birlikteliği+ para = süper lig. Bizde bu sene para vardı ama diğerleri yetmedi. Takımda papazlık yapacak 30 yaşını aşmış ruhsuzlar görmek istemiyorum. Yeni bir topic açalım senenin hazırlıklarına başlayalım
Reply

Messages In This Thread
33. Hafta Giresunspor Samsunspor - by 123456 - 23-04-2018, 14:42
RE: 33. Hafta Giresunspor Samsunspor - by yalavu - 28-04-2018, 21:50

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)