1.Hafta | Giresunsporumuz 3 –1 Eskişehirspor
13-08-2018, 09:06, (This post was last modified: 13-08-2018, 13:19 by bulancak28.)
RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz 3 –1 Eskişehirspor
Öncelikle hayırlı olsun. Lige 3 puanla başlamak güzel oldu. Ölçü olmadığı için takımı bu maçla değerlendirmeyi çok doğru bulmasam da yine de bir kaç kelam edelim. Haftaya Osmanlı karşısında çapımız belli olur.

+ Muhammed İldiz, Landel, Savaş, Sangare, Ozan Can
- Aykut, İdazza, Abdülkadir, Hüsamettin, Dauda, Metin Diyadin
Kapsam dışı: Anıl, Uğur, Ergin

Aykut kafa olarak bu maça hiç hazır çıkmamış, saha içerisindeki duruşu ve yaptırdığı ucuz penaltı bunu gösteriyor. Uğur Arslan sağ bekten bozma stoper, Aykut ile ilk resmi maçı olduğu için bir şey demiyorum ama stoper hattı böyle gitmez orası kesin. Rakip as takımla çıksaydı eğer zorlanırdık. İdazza'nın tırt çıkacağını düşünüyordum, açıkçası öyle de görünüyor. Abdülkadir etkisiz ve boş yere sertlik yapan bir profil çizdi. Hüsamettin bildiğimiz gibi, yine zerre iyileşme yok Sad Dauda sönüktü, yine de ceza sahası içinde yakalayınca atabilen, finishingi olan bir oyuncu imajı verdi bana.
Metin Hoca'ya da eleştirim yaptığı oyuncu değişiklikleri. Hocam, 3-1 öndesin, rakip U-21 ile oynuyor, değil kalene gelmek, orta sahayı geçmeye mecalleri yok. Sok işte Samet'i, Miray'ı. Fatih Atik'e ne gerek vardı?

Stopere takviye şart görünüyor. Sery %99 tırt. Çağlar zaten Allah'a emanet. Aykut'u tamamlayacak hızlı ve sol ayaklı bir stoper lazım. Ozan Can ve Adama Ba kanatları devralır gibi. Aslında Sangare'yi de beğendim ben.
Reply

Messages In This Thread
RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz 3 –1 Eskişehirspor - by bulancak28 - 13-08-2018, 09:06

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)