4.Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor'umuz
Semih Karahan Offline
Posting Freak

Threads: 6
RE: 4.Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor'umuz
(01-09-2018, 12:43)Semih Karahan Wrote: aga o değilde maça bilet aldım ama korkuyorum acaba gitmesem mi Sad nazar değdirecek potansiyel var bende sanki ama maç 1-1 biter gibime geliyor

eveeet kendime geldiğime göre maç yorumumu yapabilirim. çünkü dün kü sinirden sonra yeni kendime geldim ...
önce kendimden başlayaylım. bende bir sorun olduğunu düşünüyorum ne zaman maça gitsem sıkıntı yaşıyorum. 

gollerin oluşumunu çok iyi izleyemedim keza tribünsel olaylar yüzünden. zaten çük kadar tribün. bundan sonraki maçlarda reis oynarsa ben maçları izlememeyi düşünüyorum. 2-3 tane pas attı başka yok adam ortalıkta. ya çok ilerde kalıyor hatta ofsayta bile düşecek ya da çok geride. geriden top alıp çıkartayım diyor defansa geri veriyor aykut şişiriyor. uğur arslan bu maça stoper başladı o psikilojide idi sonradan sağ bek olunca ister istemez gereksiz yere kademeye girip geride kaldı. ben böyle görüyorum. sery çok iyi değil çokta kötü değil yerinde müdaheleleri vardı . ha onun yerine özgür olsaydı ( ah özgür ah ) bu takımın stoper tandemi ligin tandemi olurdu. ama ferhat artık formayı alsın diye düşünüyorum uğur arslanda aksıyor stoperde .
kürşat bu maç çok iyi değildi . önceki maç iyi açık kapatıyor falan dedik ama bu maç çok iyi değildi. recep gol attı sevinmedim helal olsun. adammış . hiç kışkırtan hareket yapmadı saha içinde. recep i ben şöyle beğeniyordum geçen sene koşuyor pres yapıyor ama hücum becerisi yok diye. ümraniye hocası çözmüş adamı. ön libero oynattı mis gibi oynadı. ben böyle ön libero istiyorum işte. dauda geriden top aldı adam geçti falan orada bendeki kredisi +1 oldu fakat kendini yere atması (ben penaltı diye bağırdım ama çok iyi göremeden tv den izledim temas yok gibiydi ) bitirdi beni orda. hayır orda burun vur gitsin top bi şekilde. atağa çıktı pozisyon bulduk aslında ama ümraniye ne istediğini biliyordu. kompakt futbol oynadı resmen. şu leandrinho mükemmel bir adam. hem forma üstüne yakışıyor fiziki açıdan süper hem teknik açıdan süper. şöyle adam gelmedi bize. hüsamı artık kendi haline bıraktım tek + sı mücadeleci. artık zorlamıyorum kendisini. landel de kötüydü pek göze batmadı ama kötüydü. tribün dergide biri yorum yapmıştı takım iyise landel süper takım kötüyse landel ortalıkta yok diye. aynen öyleydi. kanatlarımız tam pozitif oynadı hatta adama ba ya adam gibi top gelmedi yoksa anasını bile s.kerdi . şu sloven arkadş (tff de hırvat yazıyor ) ne çıkıcak görelim. ama resmen reisin yerine sokacak adam yoktu ozancanı soktular :Sad umarım hayırlısı olur bir parantez de maç sonu için. taraftar 90 dk susmadı . çok taktir ettim .. p.tesi mülakat gibi bişey var bende bile ses kalmadı yalan oldum :Sad maç sonunda takımı çağırdı takımın sikinde bile olmadı. aykut geldi iki el hareketi gitti sonra. abi taraftar azarlamayacakk ki seni . gel seni bağrına bassın. ama takım içinde anlaşmazlık olduğu biraz belli oluyor. zamanla göreceğiz ..
02-09-2018, 14:03
Reply

Messages In This Thread
RE: 4.Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor'umuz - by Semih Karahan - 02-09-2018, 14:03

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)